πολιτισμός

«Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΙΡΜΑ ΒΕΠ» Μια απολαυστική σάτιρα που αντλεί από την κλασική δραματουργία, το μελόδραμα, την λογοτεχνία του φανταστικού, έως την παρωδία του κινηματογράφου των ταινιών τρόμου, ανεβαίνει τον Οκτώβριο στο Θέατρο Βρετάνια. Κατηγορία: Πολιτισμός. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτισμός

Το ρεπερτόριο στην πρώτη σκηνή της χώρας ήταν λίγο-πολύ γνωστό, αλλά κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ξεδιπλώθηκε με την απαιτούμενη επισημότητα (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Έχοντας μέσα του το «μικρόβιο» του πειραματισμού, ο Citizen Jim με την μπάντα του συνθέτουν ένα μείγμα από rock, rap και funk ήχους, με μουσικές επιρροές από Rage Against the Machine, Red Hot Chili Peppers αλλά και Pink Floyd. Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου παρέα με την μπάντα του ανεβαίνουν στη σκηνή του six d. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

To Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, ανανεώνει το σταθερό ετήσιο ραντεβού του με το θεατρόφιλο κοινό και παρουσιάζει το Φεστιβάλ Γαλλικού Θεάτρου από 22 ως 30 Σεπτεμβρίου 2017, στο θέατρο Οδού Κυκλάδων, εγκαινιάζοντας έτσι και την συνεργασία του με τη «Νέα Σκηνή – Λευτέρης Βογιατζής». Μετά από πέντε χρόνια αφιερωμένα στο σύγχρονο θέατρο, το Γαλλικό Ινστιτούτο διαφοροποιεί […] The post Φεστιβάλ Γαλ (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος