πολιτισμός

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΝΙΟΡΔΟΥ Με απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λυδίας Κονιόρδου, ορίζεται το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης. Κατηγορία: Πολιτισμός. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτισμός

Ένα έργο-αναφορά στον «μύθο» του μεγάλου Έλληνα τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη και στη ζωή των μουσικών της εποχής του.   Ένα προσφυγόπουλο, γιός του Χαράλαμπου Καζαντζίδη από τον Πόντο και της Γεθσημανής από την Μικρασία, ξεκινάει την ζωή του με αντίξοες συνθήκες και γίνεται ο μεγαλύτερος τραγουδιστής της σύγχρονης Ελλάδας. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Ο Δημήτρης Κοντογιάννης ανήκει στην κατηγορία των μουσικών ερμηνευτών που διακρίθηκαν για την αυθεντικότητα και (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Ο Σύμβουλος Ενημέρωσης του ΣΚΑΙ, αναφέρθηκε στην τηλεόραση που απαιτεί η σύγχρονη εποχή. . (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Από 14 Δεκεμβρίου μέχρι 5 Ιανουαρίου το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προσκαλεί το κοινό σε ένα πλούσιο γιορτινό μουσικό πρόγραμμα με διαφορετικά ακούσματα. The post Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ γεμίζει μουσική appeared first on ελculture. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Το Τμήμα Γραμμάτων, Βιβλίου και Ψηφιακού Περιεχομένου της Διεύθυνσης Εφαρμογής Πολιτιστικής Πολιτικής της Γενικής Διεύθυνσης Σύγχρονου Πολιτισμού του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνει τις βραχείες λίστες των Κρατικών Βραβείων Παιδικού Βιβλίου. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος