πολιτισμός

Maria by Callas

14-1-2018 9:07 AM | flix | 0 σχετικά νέα

H ζωή της Μαρία Καλλάς με δικά της λόγια σε ένα ντοκιμαντέρ με πλούσιο ανέκδοτο υλικό της προσωπικής της ζωής. . (όλο το άρθρο)


Δεκαοχτώ ταινίες μικρού μήκους, από τις καλύτερες γαλλόφωνες αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, σας περιμένουν δωρεάν στην πλατφόρμα του Festival Scope. . (όλο το άρθρο)

Ο μετρ του κινηματογραφικού τρόμου είχε χθες τα γενέθλιά του. Και το Rotten Tomatoes βρήκε έναν περίεργο τρόπο για να του ευχηθεί! . (όλο το άρθρο)

To Netflix μας πάει αυτή την φορά ένα ταξίδι μέχρι τα '90s για να μας θυμίσει πως ήταν το να ήσουν στο γυμνάσιο την περίοδο εκείνη. . (όλο το άρθρο)

Σε μια από τις λιγοστές συνεντεύξεις της και με αφορμή την έξοδο του «Zama», της πιο γοητευτικά παράξενης ταινίας που είδατε πρόσφατα, η σημαντικότερη Αργεντίνα δημιουργός μιλάει στο Flix για το δικό της τρόπο να «ακούει» τις ταινίες. . (όλο το άρθρο)

Αν προτιμάτε τα crime dramas σας με σκανδιναβικές νότες, κρατήστε σημέιώσεις. . (όλο το άρθρο)

Ενώ ο ένας μετά τον άλλον, ηθοποιοί που έχουν παίξει σε ταινίες του σκηνοθέτη δηλώνουν τουλάχιστον μετανιωμένοι, κάποιος νιώθει την ανάγκη να τον υπερασπιστεί. . (όλο το άρθρο)

Μετά από αρκετά χρόνια, ο Μπιλ Μάρεϊ επιστρέφει στα πλατό του «Saturday Night Live» σε έναν μικρό, αλλά απολαυστικό, ρόλο. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος