πολιτισμός

Ο δημιουργός του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης επιλέγει 10 σπουδαία ντοκιμαντέρ που ξεχώρισε από προηγούμενες διοργανώσεις του φεστιβάλ. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτισμός

Εν αναμονή του 40ού Φεστιβάλ ελληνικών ταινιών μικρού μήκους Δράμας, γνωρίζουμε καλύτερα τις ταινίες του ελληνικού διαγωνιστικού τμήματος και τους δημιουργούς τους. . (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Σε μια πασαρέλα με θέμα τον κινηματογράφο θα «μεταμορφωθεί» στις 6 Σεπτεμβρίου, η Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για την ξεχωριστή εκδήλωση που διοργανώνουν για τρίτη χρονιά «Οι Φίλοι της Νέας Παραλίας» εκεί όπου θα κάνουν την εμφάνιση τους μια διαφορετική Μέριλιν Μονρό και τα πουλιά του Χίτσκοκ. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Παραστάσεις στο Ηρώδειο

23-8-2017 12:00 AM | ριζοσπάστης | σχετικά νέα

Δύο μεγάλες επιτυχίες του φετινού Φεστιβάλ Αθηνών επαναλαμβάνονται στα τέλη Αυγούστου στο Ηρώδειο. Την Τετάρτη 30 Αυγούστου, θα ανέβει για μία μοναδική παράσταση στην Αθήνα η τραγωδία «Πέρσες» του. (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Στο πλαίσιο εκδήλωσης του τμήματος Τουρισμού του δήμου Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

STREETMODE: ON Ετοιμάσου και φέτος για την πιο “φεστιβαλική” εμπειρία της χρονιάς! 3 ημέρες γεμάτες μουσική σε 4 παράλληλα stages, shows και διαγωνισμοί graffiti, streetart, breaking, streetdance, parkour, freerunning, bmx, skateboarding, longboard, δράσεις για μικρά παιδιά και πολλά ακόμη! Παρουσιάζει ο Γιώργος Λέντζας! MUSIC LINE UP: ►ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/9   Senser(UK), The Skints(UK), Zion (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Εξι ταράτσες της Θεσσαλονίκης σβήνουν τα φώτα τους και ανοίγουν τους κινηματογραφικούς προβολείς για να υποδεχθούν το 4ο Taratsa International (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος