πολιτισμός

Οκτώ ταινίες και η πρώτη προβολή στην Ελλάδα ξενόγλωσσης ταινίας με ακουστική περιγραφή, από τις Νύχτες Πρεμιέρας και τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτισμός

Από τις 20 Σεπτεμβρίου μέχρι και την 1η Οκτωβρίου, οι 23ες Νύχτες Πρεμιέρας γίνονται ξανά το κινηματογραφικό γεγονός της επιστροφής στην πόλη με ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα που απλώνεται στις αίθουσες Δαναός 1 & 2, στο Ιντεάλ, στην Οπερα 1 & 2, στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και στο Μέγαρο Μουσικής. . (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Συνεχίζοντας απρόσκοπτα για έβδομη χρονιά τα σεμινάρια σκηνοθεσίας, το Filmschool.gr σε συνεργασία με την Art Syndicate καλούν τους ενδιαφερόμενους να μάθουν σινεμά από τους. (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Ο Γιώργος Παπαδάκης κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα στις 18 Σεπτεμβρίου στον Ant1 με την εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα»! (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Οι γραμμές του τρένου στον Βοτανικό γίνονται από σήμερα έως τις 24 του μήνα σημείο αναφοράς για το φεστιβάλ Κάτω από τις Γραμμές, που φιλοδοξεί (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Ένα από τα σπουδαιότερα και πιο διάσημα έργα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, η εμβληματική «Στέλλα Βιολάντη», σε σκηνοθεσία Γιώργου Λύρα, μετά τη θερμή (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Εχοντας προσωρινά εγκατασταθεί στο 40ό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, το Flix υπόσχεται να δει όλες τις ταινίες του Εθνικού Διαγωνιστικού Προγράμματος και να σας μεταφέρει εντυπώσεις. . (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Εν αναμονή του 40ού Φεστιβάλ ελληνικών ταινιών μικρού μήκους Δράμας, γνωρίζουμε καλύτερα τις ταινίες του ελληνικού διαγωνιστικού τμήματος και τους δημιουργούς τους. . (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Οκτώ ημέρες πριν κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες, το «Αυτό» έχει κατακτήσει το κοινό.. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος