πολιτισμός

Για 16η χρονιά το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της εθελοντικής οργάνωσης «Δρόμοι Ζωής» ζωντανεύει στο 87ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, 16-17 Δεκεμβρίου. The post «Δρόμοι Ζωής»: Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Γκάζι appeared first on ελculture. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτισμός

Είναι η τρίτη παράσταση του αριστουργήματος του Ιάκωβου Καμπανέλλη που με απασχολεί σ' αυτές τις στήλες. Η πρώτη είχε σκηνοθετηθεί από τον ίδιο. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου μαζί με Το Βήμα της Κυριακής το Harper’s BAZAAR, το μεγαλύτερο περιοδικό μόδας στον κόσμο (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Ένα Χριστουγεννιάτικο mix από τους Dj Electrazon και V4VENDETTAMAN Από την πιο ωραία στην Ελλάδα μέχρι και σόλο τσιφτετέλι, οι Dj Electrazon και V4VENDETTAMAN έφτιαξαν ένα υπέροχο και άκρως Χριστουγεννιάτικο ρεμίξ με 10 κομμάτια που αγαπήθηκαν από το κοινό. Κάποια από αυτά είναι “Η πιο ωραία στην ελλάδα”, “Τα ποτήρια μας ψηλά”, “Ως τα Χριστούγεννα”, […] Το (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Με κεντρικό θέμα ένα όμορφο παραμύθι που δημιουργήθηκε φέτος ειδικά για το θεματικό Χριστουγεννιάτικο Πάρκο στο Αίγιο, ετοιμάζονται να γιορτάσουν για 6η χρονιά τα Χριστούγεννα, στο Πάρκο των Υψηλών Αλωνιών, στην καρδιά της πόλης του Αιγίου (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος