πολιτισμός

Ένα ταξίδι με το Σύνολο ΙΩΝΙΑ "στα μονοπάτια της παράδοσης, από τη Θράκη στην Κρήτη και από τα Επτάνησα στη Μικρά Ασία", προτείνει το Μέγαρο στους φίλους του για το βράδυ της Πέμπτης 23 Φεβρουαρίου 2017. Στη σκηνή της Αίθουσας Αλεξάνδρα Τριάντη δίνουν ραντεβού με το κοινό στις 8:30 το βράδυ ο Χρόνης Αηδονίδης, στον οποίο είναι άλλωστε αφιερωμένη η βραδιά, και η Ελένη Τσαλιγοπούλου (έκτακτη συμμετο (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ψυχαγωγία

Κάθε εμφάνιση του Μάριου Φραγκούλη είναι μια γιορτή της μουσικής. Αυτή τη φορά ο πολυαγαπημένος διεθνής σταρ διαλέγει να ερμηνεύσει εμβληματικά τραγούδια . (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι ο Σταμάτης Γονίδης έρχεται να «ταράξει» τη μουσική βιομηχανία! Ο κλασικός ερωτικός τραγουδιστής που δεν χρειάζεται συστάσεις, «παντρεύει» τη διαχρονική λαϊκή φωνή του με τους πιο μοντέρνους μουσικούς ρυθμούς, και το αποτέλεσμα είναι «Τρέλα μου». Σε μουσική του Σταμάτη Γονίδη και του Βασίλη Δήμα, στίχους του ιδίου και της Ζωής Παπαϊωάννου, Το post Σταμάτης Γονίδης “Τρ (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Ciao Amore... Dalida

26-3-2017 1:36 PM | flix | σχετικά νέα

H γεμάτο πάθος, μουσική και μελόδραμα ζωή της Δαλιδά στην κινηματογραφική βιογραφία που συγκινεί. . (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Στο Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός» θα μεταφέρει ο Λουδοβίκος των Ανωγείων τη συγκίνηση που περιέχουν τα ιερά λόγια του θρήνου. Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων θα παρουσιάσει τη μουσική παράσταση «Που πας. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Στη Θεσσαλονίκη επιστρέφει ο Παύλος Παυλίδης για να ξεναγήσει στη μουσική διαδρομή του μαζί με τη νέα σύνθεση των B-Movies. Ο Παύλος Παυλίδης με τους ανανεωμένους B-Movies επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος