πολιτισμός

Έχοντας αποσπάσει δύο βραβεία σκηνοθεσίας και καλύτερης παράστασης της χρονιάς από τα Queer Theatre Awards, οι Αναστατώσεις του οικότροφου Τέρλες του Ρόμπερτ Μούζιλ επιστρέφουν για τρίτη χρονιά στο Πόρτα από τις 27 Οκτωβρίου για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. The post Οι Αναστατώσεις του Οικότροφου Τέρλες, για 3η χρονιά στο Θέατρο Πόρτα appeared first on CultureNow. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ψυχαγωγία

Σημαντικό μέρος του αρχαίου θεάτρου της αρχαίας Θουρίας - στη Μεσσηνία - το οποίο είχε εντοπιστεί το περασμένο έτος, αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της ανασκαφικής έρευνας (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Στη θέση «Ελληνικά» εντοπίστηκε το 2016 το θέατρο της αρχαίας Θουρίας, στη Μεσσηνία. Το 2017 κατά τη διάρκεια της ανασκαφικής έρευνας, που διενεργήθηκε. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ Το θέατρο έχει πλέον τον δικό του κωδικό στον Κρατικό Προϋπολογισμό. Αυτό αναφέρει με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Πολιτισμού, σημειώνοντας τα παρακάτω. (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Φωτορεπορτάζ: Εβίτα Σέρρα Αυτή τη σεζόν το θέατρο Αποθήκη κάνει τη διαφορά με το ανέβασμα της παράστασης 7 χρόνια σε σκηνοθεσία Οδυσσέα (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Μια γοητευτική εισαγωγή στον κόσμο του λυρικού θεάτρου φιλοδοξεί να αποτελέσει η όπερα για παιδιά και νέους «Ο (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Ενταση σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης έξω από το θέατρο «Αριστοτέλειον», στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν άτομα που κρατούσαν ελληνικές σημαίες (όλο το άρθρο)

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος