πολιτισμός

Οκτώ Έλληνες συγγραφείς μιλούν για το Φεστιβάλ «Αναλόγιο», το οποίο στηρίζει και προωθεί την εγχώρια θεατρική γραφή εντός αλλά και εκτός συνόρων. The post Οι Έλληνες Συγγραφείς του Φεστιβάλ «Αναλόγιο 2017» appeared first on CultureNow. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτισμός

Για οκτώ μέρες η Αθήνα μετατρέπεται σε ένα γαϊτανάκι πολιτιστικών δραστηριοτήτων με επίκεντρο την αφήγηση, από τις 17 έως τις 24 Μαρτίου. The post 5ο Φεστιβάλ Αφήγησης «Αθήνα… μια πόλη παραμύθια» appeared first on ελculture. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Τι πραγματικά συμβαίνει στο ελληνικό box-office; Το FREE CINEMA σχολιάζει τις τάσεις των θεατών, τη συνολική εικόνα από τα ταμεία και τα… κακώς κείμενα από κάθε πλευρά της ντόπιας κινηματογραφικής αγοράς. Αυτή την εβδομάδα, το reboot της «Lara Croft» ήταν το προβλέψιμο #1 σε ένα τοπίο συνολικής παρακμής και… εννέα (!) καινούργιων φιλμ. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Αν το Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας είχε φέτος ένα μότο, αυτό θα ήταν μάλλον το «Restart». Στην 24η του πια χρονιά, ο σημαντικός θεσμός για τον σύγχρονο. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Κατά τα φαινόμενα, το «The Irishman» έχει βάλει πλώρη να είναι η ακριβότερη ταινία που έχει γυρίσει ο Μάρτιν Σκορτσέζε. Η παραγωγή ξεκίνησε το 2016, όταν, στο Φεστιβάλ των Κανών, πλήρωσαν αδρά για τα δικαιώματα. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν




#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος