πολιτισμός

Και για την περίοδο των γιορτών τα Κέντρα Επισκεπτών Θησείου και Πεντέλης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ) συνεχίζουν τις τακτικές βραδινές εκδηλώσεις τους, παρουσιάζοντας θεματικές βραδιές για το ευρύ κοινό. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτισμός

Ο Νικήτας Καραγιάννης φωτογραφίζει την Αθήνα και μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι στην άγρια, μοναχική και ασπρόμαυρη ζωή των δρόμων της. . (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Στο εύθυμο χωριό των Χριστουγέννων, την παραμονή της μεγάλης αυτής γιορτής, επικρατεί μια παράξενη ησυχία… Οι κάτοικοι βαριούνται! Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Ο σημαντικότερος θεσμός ανάδειξης νέων τάσεων, δημιουργών και fashion labels στην ελληνική σκηνή της μόδας, που αγαπήθηκε περισσότερο από το fashion & lifestyle κοινό της πόλης, επιστρέφει. Αυτή την φορά, στην καρδιά της Αθήνας και στο εικονικό Hilton Athens Hotel, το Fashion Room Service θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό, προσφέροντας μια μοναδική Xmas […] The post Το μεγαλύτερο fashi (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Εβαλε πριν από δύο δεκαετίες ένα στοίχημα δύσκολο: να δημιουργήσει μια πινακοθήκη σε μια μικρή πόλη της ελληνικής περιφέρειας, το Μεσολόγγι (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Η ηθοποιός έκανε σήμερα το τελευταίο της γύρισμα και φάνηκε να είναι αρκετά συγκινημένη (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Χριστούγεννα χωρίς την ταινία «Μόνος στο σπίτι» (Home Alone) δεν γίνονται. Κάτι τέτοιο πρέπει να σκέφτηκαν στο Λίβερπουλ και έτσι μια ξεχωριστή. (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Η χειμερινή περιοδεία της Φωτεινής Βελεσιώτου άρχισε από την Κρήτη. Με βάση το Σταυρό του Νότου στην Αθήνα, γυρίζει σε όλη την . (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Μια σειρά αιχμηρών ερωτημάτων εμπεριέχει η επιστολή του Σωματείου Εργαζομένων Μεγάρου Μουσικής Αθηνών προς τον πρόεδρο του Οργανισμού Νίκο Θεοχαράκη (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος