πολιτισμός

Μια «συνομιλία» μεταξύ των έργων δύο Ελλήνων καλλιτεχνών, της Χλόης Geitmann-Ακριθάκη και του Τόλη Τατόλα είναι η έκθεση που οργανώνουν η Πρεσβεία της Ελλάδας στην Πράγα και η «Galerie Jakubska» στην πρωτεύουσα της Τσεχίας. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτισμός

Πριν λίγες ώρες, το Netflix ανακοίνωσε στον ελληνικό Τύπο ότι, πια, μιλά και τη δική μας γλώσσα! (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου και ανήμερα Χριστούγεννα, οι πρώτες προβολές της Χαμένης Λεωφόρου του Ελληνικού Σινεμά για τη σεζόν 2017-2018 ερωτεύονται το ελληνικό σινεμά που (δεν) ξεχάσαμε. . (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Τι πραγματικά συμβαίνει στο ελληνικό box-office; Το FREE CINEMA σχολιάζει τις τάσεις των θεατών, τη συνολική εικόνα από τα ταμεία και τα… κακώς κείμενα από κάθε πλευρά της ντόπιας κινηματογραφικής αγοράς. Αυτή την εβδομάδα, δεν δούλεψε τίποτα! Ο κόσμος δεν είχε όρεξη να πάει σινεμά. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου η Χαμένη Λεωφόρος του Ελληνικού Σινεμά, η ιδιότυπη κινηματογραφική λέσχη της Ένωσης Σκηνοθετών-Παραγωγών Ελληνικού Κινηματογράφου (ΕΣΠΕΚ), επιστρέφει στην Αθήνα για τη δεύτερη, ακόμα πιο δυναμική και πολυσυλλεκτική, έκδοσή της. Με υπότιτλο Α´ και Β᾽ εξώστης έρχεται να συνδυάσει το «κλασσικό» με το «μεταμοντέρνο», το «περιθωριακό» με το «ποπ», το «ιερό» με […] The (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος