πολιτισμός

Ένας πίνακας του Γάλλου ζωγράφου Φερνάν Λεζέ πωλήθηκε έναντι 70 εκατομμυρίων δολαρίων σε πρόσφατη δημοπρασία που διοργάνωσε ο οίκος Christie's (όλο το άρθρο)


«Σε περίπου τρία χρόνια θα γίνει επισκέψιμο το μνημείο του τύμβου Καστά στην Αμφίπολη. Προχωράμε ακάθεκτοι και με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. (όλο το άρθρο)

Δεκάδες προσωπικά αντικείμενα του Τζον Λένον που βρέθηκαν πρόσφατα στο Βερολίνο είχαν κλαπεί το 2006 αναμφίβολα από τον πρώην σοφέρ της Γιόκο (όλο το άρθρο)

Την τελευταία του πνοή άφησε την Τρίτη το βράδυ, σε ηλικία 67 ετών, ο τραγουδιστής και ηθοποιός, Ντέιβιντ Κάσιντι. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν. (όλο το άρθρο)

Τον Μάιο του 1977 η Μαντόνα ήταν 18 χρόνων και ζούσε ακόμη στο Αν Αρμπορ του Μίσιγκαν. Αναζητώντας τη μεγάλη ευκαιρία υπέγραψε ένα συμβόλαιο. (όλο το άρθρο)

Δεν χρειάζεται να αφήνεται κανείς εύκολα στη λυτρωτική ορμή του πανκ, ούτε και να ορκίζεται στην απελευθερωτική ενέργεια των άνευ ορίων μουσικών (όλο το άρθρο)

Μπορούν να ταξιδέψουν ώς την άλλη άκρη του κόσμου για να επισκεφθούν μία και μόνο έκθεση. Βγαίνουν ενθουσιασμένοι και δηλώνουν ότι τα έργα που. (όλο το άρθρο)

Μέχρι στιγμής, τις κριτικές για το «Golden House», το τελευταίο μυθιστόρημα του Σαλμάν Ρούσντι, δεν τις λες δα και διθυραμβικές. Κάπου γράφτηκε. (όλο το άρθρο)

Η επιλογή κάθε καλλιτέχνη να εμφανιστεί στη χώρα που επιθυμεί είναι προσωπική του απόφαση και δεν συνδέεται με «δηλώσεις πολιτικών φρονημάτων» (όλο το άρθρο)

Ποιες είναι οι ιδανικές συνθήκες ώστε μια ομάδα οκτώ συνδαιτυμόνων να απολαύσει την προετοιμασία ενός γεύματος; Τι σημαίνει σήμερα παρασκευή (όλο το άρθρο)

Μια ομάδα γειτόνων στην εργατική περιοχή της Γρανάδας μεταμορφώνει μια χωματερή σε περιβόλι. Μια παρέα νεαρών Ιταλών κινεζικής καταγωγής ζουν. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος