πολιτισμός

«Δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι αλλά να κάνεις. Αν αρχίσεις να σκέφτεσαι, δεν θα κάνεις τίποτε». (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ψυχαγωγία

Είναι αναμφισβήτητα ένας από τους μεγαλύτερους και πιο αγαπητούς Έλληνες τραγουδιστές (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Γράφει ο Τάσος Κριτσιώλης “Η σημασία αυτής της στήλης του musiccorner είναι ακριβώς ότι λέει ο τίτλος της: “Αφιερωμένη εξαιρετικά” σε ανθρώπους (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Ο Γιώργος Καραδήμος ερμηνεύει για πρώτη φορά, μετά από το 2003, πρωτότυπο τραγούδι που δεν έχει συνθέσει ο ίδιος, επιλέγοντας να βαδίσει (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

O Γιάννης Σιδηράς είναι συνθέτης, στιχουργός, ερμηνευτής και παρουσιάζει τα δικά του τραγούδια που έχουν ως στόχο όχι μόνο την διασκέδαση αλλά και τον προβληματισμό για τα κοινωνικά δρώμενα. Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, έζησε τα εφηβικά του χρόνια στη Γερμανία και αφού διέκοψε τις σπουδές του στην Ελλάδα ασχολήθηκε με το τραγούδι και την δημιουργία δικών Το post Γιάννης Σιδηράς “Γιατί θα π (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Κατάφερε αυτό που οι περισσότεροι περίμεναν! Ο Ηρακλειώτης Γιώργος Καρέλης, μετά την εμφάνισή του κατά τον ημιτελικό του "The Voice"  το βράδυ της Πέμπτης, ερμηνεύοντας το γνωστό τραγούδι "Ερωτικό" ή αλλιώς πιο γνωστό "Με μια πιρόγα", κατάφερε να περάσει στον τελικό έχοντας απέναντί του ικανούς παίκτες (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Η Αναστασία Ιωακειμίδου που κατάγεται από την Κρήτη συνεχίζει την εκπλκτική της πορεία στο σόου μουσικής, Rising Star. Η όμορφη κοπέλα μαζί με την Κέλλλυ Βουδούρη ερμήνευσαν το τραγούδι "Αν μου τηλεφωνούσες - Δώδεκα" και κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση του παιχνιδιού με τις 20 καλύτερες φωνές. (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος μαζί με την Έλενα Παναγιωτίδου ανέβηκαν στη σκηνή του Rising Star και ερμηνεύσαν  το τραγούδι «Δεν θέλω τέτοιους φίλους». Ο Αντώνης Ρέμος δεν δίστασε να σηκωθεί και να χορέψει μία δυνατή  ζεϊμπεκιά αφού μεράκλωσε με την ερμήνεια των παιδιών. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος