πολιτισμός

Με την προβολή του κινηματογραφικού του ντεμπούτου «Σιωπηλή χώρα» (1992), που αναφέρεται στο πολυτάραχο φθινόπωρο του 1989 στην Ανατολική Γερμανία, (όλο το άρθρο)


H παράσταση μετράει ήδη δύο χρονιές με sold out βραδιές. Αλλά και μια επιτυχημένη ευρωπαϊκή περιοδεία σε εννιά πόλεις. (όλο το άρθρο)

Πως μπορούμε να διηγηθούμε το παρελθόν και το παρόν μιας πόλης; Είναι η βιογραφία της απλά ένα περιβάλλον μια ενιαίας αφήγησης; Ο αστικός χώρος, (όλο το άρθρο)

Το ειδικό «Βραβείο Ευρώπη για το θέατρο» απονεμήθηκε στον Έλληνα χορογράφο και σκηνοθέτη Δημήτρη Παπαϊωάννου, στη Ρώμη. «Η συμβολή του στην. (όλο το άρθρο)

Δύο ημέρες πριν το φετινό χειμερινό ηλιοστάσιο το Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδο, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, το γιορτάζει με ένα μοναδικό τρόπο, (όλο το άρθρο)

Έπειτα από την επιτυχία του ντοκιμαντέρ «Listen to Me Marlon», του Στέβαν Ράιλι, μια νέα ταινία που θα εστιάζει στη ζωή και την καριέρα του Μάρλον (όλο το άρθρο)

Χριστούγεννα χωρίς την ταινία «Μόνος στο σπίτι» (Home Alone) δεν γίνονται. Κάτι τέτοιο πρέπει να σκέφτηκαν στο Λίβερπουλ και έτσι μια ξεχωριστή. (όλο το άρθρο)

Εβαλε πριν από δύο δεκαετίες ένα στοίχημα δύσκολο: να δημιουργήσει μια πινακοθήκη σε μια μικρή πόλη της ελληνικής περιφέρειας, το Μεσολόγγι (όλο το άρθρο)

Μια σειρά αιχμηρών ερωτημάτων εμπεριέχει η επιστολή του Σωματείου Εργαζομένων Μεγάρου Μουσικής Αθηνών προς τον πρόεδρο του Οργανισμού Νίκο Θεοχαράκη (όλο το άρθρο)

Οι «Εξι Μεγάλοι» του Χόλιγουντ πλέον είναι πέντε. Η εξαγορά της 21st Century Fox από την Disney έναντι 52,4 δισ. (όλο το άρθρο)

Ανήκει κι αυτό στα χαρακτηριστικά μιας όμορφα ειπωμένης ιστορίας: σου γεννάει τη λαχτάρα να βρεθείς ακριβώς στα μέρη που συνέβη, ελπίζοντας να (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος