πολιτισμός

«Η Ελλάδα έχει μετατραπεί τα τελευταία χρόνια σε hot-spot Γερμανών και διεθνών διασημοτήτων. Κυρίως η Μύκονος ήταν φέτος ο αγαπημένος τους προορισμός,. (όλο το άρθρο)


Οι θεσμοί ως δεσμά

20-11-2017 10:00 AM | τα νέα | σχετικά νέα

Είναι μία από τις κατακτήσεις του θεάτρου το θέατρο - ντοκουμέντο και άλλη μια απόδειξη πως αυτή η τέχνη έχει δυνάμει μια αξιοθαύμαστη ικανότητα (όλο το άρθρο)

Τα δημοσιογραφικά ριφλέξ χαρακτηρίζονται συνήθως από κάτι μακάβριο στο άκουσμα του θανάτου ενός επιφανούς επιστήμονα με έργο παγκόσμιας εμβέλειας (όλο το άρθρο)

Μικρά και ίσως αδιάφορα εκ πρώτης όψεως, δεν θα έλειπαν από μια πλούσια αρχαιολογική συλλογή όπως εκείνη του Αρχαιολογικού Μουσείου του Ηρακλείου (όλο το άρθρο)

Oχι ότι δεν είναι σημείο των μουδιασμένων καιρών, αλλά οι περίφημοι «Δαιμονισμένοι» της Στέγης και κυρίως ο σκηνοθέτης τους μαγνητίζουν τις βαρύγδουπες (όλο το άρθρο)

Σύμφωνα με τη βιογραφία του, που έχει υπογράψει η Λοράνς Μπενάιμ (εκδ. Grasset), η περίπτωση Αζαντίν Αλαϊά υπήρξε η ιστορία ενός παθιασμένου. (όλο το άρθρο)

Μπορεί πάνω στη σκηνή να έκλεβαν την παράσταση ο αδερφός του, Ανγκους, με τη σχολική στολή και το φανταχτερό του παίξιμο στην κιθάρα, και ο τραγουδιστής (όλο το άρθρο)

Ένα χρυσό δάφνινο φύλλο που προοριζόταν για την κορώνα της στέψης του Ναπολέοντα, το 1804, πωλήθηκε την Κυριακή έναντι 625.000 ευρώ, σε δημοπρασία. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος