πολιτισμός

Με το θεατρικό βραβείο «Μελίνα Μερκούρη», που απονέμεται σε αναγνώριση της καλύτερης γυναικείας ερμηνείας νέας ηθοποιού της περασμένης θεατρικής (όλο το άρθρο)


Το Βραβείο Μετάφρασης Eργου Ξένης Λογοτεχνίας 2016 σε ελληνική γλώσσα, απονέμεται κατά πλειοψηφία στον Διονύση Καψάλη για την μετάφραση του έργου (όλο το άρθρο)

Ο βραβευμένος με Οσκαρ για την ταινία του «Αλέξης Ζορμπάς» κινηματογραφιστής Γουόλτερ Λάσαλι άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 91 ετών, (όλο το άρθρο)

Τα παιδιά οικογενειών χαμηλότερου εισοδήματος περνούν περισσότερη ώρα μπροστά στην τηλεόραση και χρησιμοποιούν περισσότερο ηλεκτρονικές συσκευές (όλο το άρθρο)

Αυξάνονται οι καταγγελίας για κακοποιήσεις ανηλίκων κοριτσιών σε βάρος του σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι. Στις μέχρι τώρα καταγγελίες έρχεται να προστεθεί. (όλο το άρθρο)

Η παραγωγή της «Ηλέκτρας» με την οποία η Εθνική Λυρική Σκηνή εγκαινίασε τη νέα περίοδο χαρακτηρίστηκε διεθνούς επιπέδου. Οχι μόνο επειδή τη σκηνοθετεί. (όλο το άρθρο)

Η βιογραφία έρχεται σε μια δύσκολη γι' αυτόν στιγμή. Δεν είναι μόνο που αναγκάστηκε να πουλήσει το περιοδικό «Rolling Stone», το οποίο ίδρυσε. (όλο το άρθρο)

Δεν θα μπορούσε να εκπνεύσει ο μήνας χωρίς κινηματογραφικό αφιέρωμα για ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του 20ού αιώνα. Γι' αυτό και απόψε. (όλο το άρθρο)

Στο περσινό In Progress Feedback Festival στην πρώτη θέση ισοψήφησαν δύο παραστάσεις στην κατηγορία του χορού.  Σήμερα τα έργα «Home» από την. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος