πολιτισμός

Δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς αν η Βίβιαν Στεργίου θα γράψει ένα επόμενο βιβλίο ή αν το έχει ήδη έτοιμο, είναι όμως γεγονός ότι με το «Μπλε υγρό» (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτισμός

Ο τριπλά βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Ντάνιελ Ντέι Λιούις θα βρεθεί στην Αθήνα, για την πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Αόρατη Κλωστή» («Phantom Thread»), η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο δημοφιλής ηθοποιός επισκέπτεται την Αθήνα για την πρεμιέρα κάποιας […] The post Στην Αθήνα τον Φεβρουάριο (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Στην Αθήνα για μια ακόμη φορά θα βρεθεί ο Βρετανός ηθοποιός Ντάνιελ Ντέι Λιούις προκειμένου να παραστεί σε πρεμιέρα ταινίας του, καμμίας άλλης από την «Αόρατη κλωστή» («Phantom thread») του Πολ Τόμας Αντερσον, για την οποία εφέτος ήταν υποψήφιος για την Χρυσή Σφαίρα. . (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Ο ηθοποιός θα επισκεφθεί την Αθήνα για την πρεμιέρα του νέου φιλμ του Πολ Τόμας Αντερσον, η οποία θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. . (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Την Αθήνα θα επισκεφτεί ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις για την πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Αόρατη Κλωστή», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος