πολιτισμός

Αποτελεί εδώ και δεκαετίες τον μεγαλύτερο εμπορικό στόλο στη δύναμη της Ατλαντικής Συμμαχίας. Από το 1981 ελέγχει περισσότερο από τον μισό εμπορικό. (όλο το άρθρο)


Πόσα μεμονωμένα πορτρέτα άραγε να αρκούν για να συντεθεί το πορτρέτο ζωής ενός πολυπράγμονα καλλιτέχνη, ενός ανήσυχου πνεύματος, ενός μανιώδους (όλο το άρθρο)

1960 Η Αλίκη και ο Κούνδουρος Συνήθως η φωτογραφία που συμπυκνώνει την «1η Εβδομάδα Ελληνικού Κινηματογράφου» είναι εκείνη όπου η Αλίκη Βουγιουκλάκη (όλο το άρθρο)

STARWOUND

16-12-2017 10:00 AM | τα νέα | σχετικά νέα

Το Leuven, ένα ιστορικό μαγαζί στο Βέλγιο το οποίο είχε φιλοξενήσει σπουδαία ονόματα από την παγκόσμια μουσική σκηνή, πριν από λίγους μήνες  αποφάσισε (όλο το άρθρο)

Τι παράξενο αλήθεια: να χρειάζεται πάντα να δούμε μια παλιά φωτογραφία για να αισθανθούμε πως οι άνθρωποι που απεικονίζονται σε αυτήν υπήρξαν (όλο το άρθρο)

«Δεν θυμάμαι την ιστορία. Θυμάμαι το συναίσθημα»: ο Ζορζ διηγείται ένα περιστατικό από την εφηβεία του στη σύζυγό του Αν. (όλο το άρθρο)

«Το Magnum είναι μια κοινότητα σκέψης, μια κοινή ανθρώπινη ποιότητα, μια περιέργεια για το τι συμβαίνει στον κόσμο, ένας σεβασμός για το τι συμβαίνει (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος