πολιτισμός

Τα μέλη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου απέρριψαν ομόφωνα το αίτημα του οίκου Gucci για επίδειξη μόδας υψηλής ραπτικής εντός του αρχαιολογικού (όλο το άρθρο)


Μιχαήλ Μαρμαρινός, σκηνοθέτης Φαγητό σε ταπεράκια Ο Λεωνίδας έχει λειτουργήσει ως εστία για όλους εμάς που δουλεύουμε - όταν δουλεύουμε (όλο το άρθρο)

«Η έρημος των Ταρτάρων»  Νικόλας Σεβαστάκης, καθηγητής Πολιτικών Επιστημών Ενα καλοκαίρι στις αρχές της δεκαετίας του 1990, στο (όλο το άρθρο)

Λοιπόν, «ας ξεκινήσουμε», όπως λέει - ή μάλλον αναρωτιέται - και μια γενναία ψυχή, στο πιο πρόσφατο επεισόδιο της σειράς που αφηγείται (όλο το άρθρο)

«Μου πήρε καιρό να ανακαλύψω τη σημασία του ονόματος. Αυτή η φωτογραφία του Πεν θα σημαίνει πάντα για εμένα τον θρίαμβο του μοναδικού του οράματος. (όλο το άρθρο)

Εκτός ενυδρείου

22-7-2017 11:00 AM | τα νέα | σχετικά νέα

Με τον θάνατο του Κώστα Μουρσελά ο τόπος έχασε έναν ακόμη από τους «πατέρες» του. Και δυστυχώς κάθε τόσο η νομοτέλεια του θανάτου μάς στερεί. (όλο το άρθρο)

Θα φανταζόταν κανείς πως ένα βιβλίο όπως η «Ερυθρόλευκη τρέλα» του Κώστα Κρεμμύδα, σε περίπτωση που μεταφραζόταν, δεν θα έλεγε απολύτως τίποτε (όλο το άρθρο)

Δεν είχα διαβάσει το πρώτο αυτό βιβλίο του Τζόναθαν Φράνζεν που πέρασε έτσι κι αλλιώς σχετικά απαρατήρητο από τα μέρη μας, πιθανόν επειδή κανείς (όλο το άρθρο)

«Ταλαντούχος ο Τζάστιν Μπίμπερ, αλλά και αμφιλεγόμενος νέος» δηλώνουν οι κινεζικές αρχές για τον διάσημο ποπ τραγουδιστή. «Ελπίζουμε ότι. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν




#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος