πολιτισμός

Τα μέλη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου απέρριψαν ομόφωνα το αίτημα του οίκου Gucci για επίδειξη μόδας υψηλής ραπτικής εντός του αρχαιολογικού (όλο το άρθρο)


Σε μια εποχή άνυδρη για την δισκογραφία ο Χρίστος Θεοδώρου προτείνει μια καινούργια δουλειά και μάλιστα μέσα από ποιητές, νέους στιχουργούς (όλο το άρθρο)

Στη δημοσιότητα δόθηκε η πρώτη επίσημη φωτογραφία για τη σειρά «Αmerican Crime Story» με την Πενέλοπε Κρουζ ως Ντονατέλα Βερσάτσε. Η διάσημη. (όλο το άρθρο)

Θαυμαστές του Τζάστιν Μπίμπερ τον παρακαλούν από χθες στο διαδίκτυο, να ακυρώσει τις προσεχείς συναυλίες του στη Βρετανία, για λόγους ασφάλειας. Οι. (όλο το άρθρο)

Βυτεμβέργη της Γερμανίας, στο μακρινό 1517. Ενας 34χρονος καθηγητής Θεολογίας και μοναχός, αντιδρώντας στις πρακτικές της Καθολικής Εκκλησίας,. (όλο το άρθρο)

Για τη γενιά που έζησε στη δεκαετία του '60 και του '70 ήταν συνυφασμένος με την τηλεοπτική ψυχαγωγία. Πρώτα από όλα συστήθηκε ως Σάιμον Τέμπλαρ,. (όλο το άρθρο)

Η Ελένη Βαροπούλου θα μιλήσει για την «Ηθική της φόρμας». Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου θα απευθύνει χαιρετισμό για τον παλιό καλό του φίλο. (όλο το άρθρο)

Επετειακή διοργάνωση, αλλά αυτό δεν οδηγεί αποκλειστικά σε καλές ταινίες: Το «Μπάρμπαρα» του Ματιέ Αμαλρίκ, βασισμένο στη ζωή μιας θρυλικής γαλλίδας (όλο το άρθρο)

Θαυμαστές του Τζάστιν Μπίμπερ τον παρακάλεσαν την Τρίτη να ακυρώσει τις προσεχείς συναυλίες του στη Βρετανία για λόγους ασφάλειας δικής τους (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος