πολιτισμός

Εναν νέο φορέα «ειδικού σκοπού», χωρίς χρέη, στον οποίο να συστεγαστούν έλληνες και ξένοι δημιουργοί, προτείνουν τα σωματεία μουσικών δημιουργών (όλο το άρθρο)


Έπειτα από την επιτυχία του ντοκιμαντέρ «Listen to Me Marlon», του Στέβαν Ράιλι, μια νέα ταινία που θα εστιάζει στη ζωή και την καριέρα του Μάρλον (όλο το άρθρο)

Χριστούγεννα χωρίς την ταινία «Μόνος στο σπίτι» (Home Alone) δεν γίνονται. Κάτι τέτοιο πρέπει να σκέφτηκαν στο Λίβερπουλ και έτσι μια ξεχωριστή. (όλο το άρθρο)

Εβαλε πριν από δύο δεκαετίες ένα στοίχημα δύσκολο: να δημιουργήσει μια πινακοθήκη σε μια μικρή πόλη της ελληνικής περιφέρειας, το Μεσολόγγι (όλο το άρθρο)

Μια σειρά αιχμηρών ερωτημάτων εμπεριέχει η επιστολή του Σωματείου Εργαζομένων Μεγάρου Μουσικής Αθηνών προς τον πρόεδρο του Οργανισμού Νίκο Θεοχαράκη (όλο το άρθρο)

Οι «Εξι Μεγάλοι» του Χόλιγουντ πλέον είναι πέντε. Η εξαγορά της 21st Century Fox από την Disney έναντι 52,4 δισ. (όλο το άρθρο)

Ανήκει κι αυτό στα χαρακτηριστικά μιας όμορφα ειπωμένης ιστορίας: σου γεννάει τη λαχτάρα να βρεθείς ακριβώς στα μέρη που συνέβη, ελπίζοντας να (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος