αυτοκίνητο

25 μυστικά χωριά της Ευρώπης που πρέπει να ανακαλύψετε, τα 2 από αυτά βρίσκονται στην Ελλάδα!!! The post 25 μυστικά χωριά της Ευρώπης που πρέπει να ανακαλύψετε!!! appeared first on cretadrive.gr. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

αυτοκίνητο

Ετοιμάζουν σταθμό ηλιακής ενέργειας στη Σαχάρα με στόχο την ηλεκτροδότηση 5 εκατομμυρίων νοικοκυριών στην Ευρώπη!!! The post Ετοιμάζουν σταθμό ηλιακής ενέργειας στη Σαχάρα!!! appeared first on cretadrive.gr. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Λαμβάνοντας την πρώτη θέση στην κατηγορία LED projector για έξι συναπτά έτη, η LG Electronics (LG) αναμένεται να επεκτείνει την ηγετική της θέση στην κατηγορία με την παρουσίαση δύο νέων προβολέων στην IFA, την μεγαλύτερη έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων και οικιακών συσκευών στην Ευρώπη. Στο Βερολίνο, η LG θα παρουσιάσει το laser projector ProBeam UST. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Netatmo Weather Systems

23-8-2017 7:49 AM | techpress | σχετικά νέα

Η Netatmo προσφέρει ολοκληρωμένα συστήματα για να να παρακολουθείς και να ρυθμίζεις τις ατμοσφαιρικές συνθήκες στους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους του σπιτιού σου. Netatmo-Weather-Station-900x600 Το Weather Station της Netatmo αποτελείται από εσωτερική και εξωτερική μονάδα που παρέχουν σημαντικές πληροφορίες τόσο για την εσωτερική ατμόσφαιρα της κατοικίας σου, όσο και για τις εξωτερικές συνθή (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος