αυτοκίνητο

Στο πνεύμα των ημερών και η Peugeot, δείτε την προσφορά που κάνει στους… ερωτευμένους!!! The post Η Peugeot έδωσε… χρώμα στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου appeared first on cretadrive.gr. (όλο το άρθρο)


Η Verizon συμφώνησε στην εξαγορά της Yahoo με μειωμένο τίμημα σε σχέση με τη αρχική συμφωνία The post Κλείνει πιο χαμηλά το deal για την εξαγορά της Yahoo από την Verizon appeared first on cretadrive.gr. (όλο το άρθρο)

Ποια χώρα πιστεύουν τα κράτη ότι είναι η μεγαλύτερη απειλή για την παγκόσμια ειρήνη; Τι πιστεύουν οι Έλληνες; The post Ποια χώρα είναι η μεγαλύτερη απειλή για την παγκόσμια ειρήνη; appeared first on cretadrive.gr. (όλο το άρθρο)

Η Coop Italia σε συνεργασία με μια κοινοπραξία της Microsoft μας δείχνουν πως θα είναι το supermarket του μέλλοντος The post Πως θα είναι το supermarket του μέλλοντος; appeared first on cretadrive.gr. (όλο το άρθρο)

Δεν έχουμε εμπιστοσύνη στα αυτοκίνητα με αυτόματο πιλότο, εμπιστευόμαστε όμως την τεχνολογία τους.. (όλο το άρθρο)

Εταιρία κατασκεύασε hitech robot που θα μας φέρνει τα ψώνια στο σπίτι!!! The post Τα ρομπότ θα μας φέρνουν τα ψώνια στο σπίτι!!! appeared first on cretadrive.gr. (όλο το άρθρο)

Οι δρόμοι του μέλλοντος δεν θα έχουν φανάρια σύμφωνα με τα όσα οραματίζονται επιστήμονες από το MIT.. (όλο το άρθρο)

Αν η Ελλάδα ήταν πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών, με βάση την σύγκριση της οικονομικής δραστηριότητας, θα ήταν το… Κεντάκι!!! Δείτε γιατί… The post Αν η Ελλάδα ήταν πολιτεία των ΗΠΑ, ποια θα ήταν; appeared first on cretadrive.gr. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος