αυτοκίνητο

Η VW είναι πεπεισμένη πως η πολιτική ηγεσία είναι αυτή που κρατά στα χέρια της το μέλλον της πετρελαιοκίνησης στη γηραιά ήπειρο.  . (όλο το άρθρο)


Με τη Ferrari να απειλεί για ακόμα μία φορά ότι θα αποχωρήσει από την Formula 1, εν μέσω μεγάλων αλλαγών σε εμπορικό και τεχνικό επίπεδο, έχει ενδιαφέρον να εξετάσει κανείς αν και κατά πόσο οι Ιταλοί θα χάσουν από μία τέτοια απόφαση. . (όλο το άρθρο)

Ένα σημαντικό κατασκευαστικό ορόσημο για την τέταρτη γενιά του ιταλικού μικρού. . (όλο το άρθρο)

Πριν δύο 24ωρα η Tesla έκανε για μια ακόμα φορά αυτό που ξέρει καλύτερα: εντύπωση! Όμως, παρά τη φαντασμαγορική πρεμιέρα των νέων Roadster και Semi, τα προβλήματα στον κατασκευαστικό τομέα για την εταιρεία τεχνολογίας από το Silicon Valley παραμένουν. Και αν συνεχιστούν, είναι πιθανό να γκρεμίσουν το οικοδόμημα που με τόσο πάθος έχε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια ο Elon Musk. (όλο το άρθρο)

Audi 100 – η πρώτη γενιά

18-11-2017 11:31 AM | 4τροχοί | σχετικά νέα

H πρώτη γενιά του 100 ήταν το μοντέλο που με τη σχεδίαση και την ποιότητά του έδειξε προς τα «πού θα πήγαιναν τα πράγματα» για την επανεμφανιζόμενη στον κόσμο του αυτοκινήτου γερμανική εταιρεία, σε επίπεδο κατασκευαστικής φιλοσοφίας.. (όλο το άρθρο)

Ο Thierry Neuville πέρασε στην πρώτη θέση του Ράλλυ Αυστραλίας, με τον Jari Matti Latvala να ακολουθεί δεύτερος, αλλά τους Mikkelsen και Meeke να εγκαταλείπουν. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος