αυτοκίνητο

Με χαλύβδινο πλαίσιο τύπου σκάλας και ξύλινο αμάξωμα, το όχημα διέθετε ισχύ 4,5 ίππων και μπορούσε να αναπτύξει ανώτατη ταχύτητα 35 χιλιομέτρων την ώρα, διανύοντας απόσταση 65 χιλιομέτρων με μία μόνο φόρτιση. . (όλο το άρθρο)


McLaren M6 Gran Turismo

21-1-2018 7:59 PM | 4τροχοί | σχετικά νέα

Η πρώτη σπορ δημιουργία στην κατασκευαστική ιστορία της McLaren και πρόγονος του τριθέσιου «F1» της δεκαετίας του ’90, ήταν στην πραγματικότητα ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο για το δρόμο, παρά ένα «πολιτισμένο» supercar. . (όλο το άρθρο)

Οι πρωταγωνιστές του 40ου Dakar Rally μιλούν για το «ύφος» του φετινού αγώνα, τις επιδόσεις τους σε αυτόν, αλλά και για τα μελλοντικά τους πλάνα στον πιο δύσκολο και απρόβλεπτο αγώνα επιβίωσης σε τέσσερις τροχούς -και όχι μόνο. . (όλο το άρθρο)

Την οριοθέτηση ελάχιστου βάρους για τους οδηγούς μαζί με το κάθισμά τους θα προωθήσει από το 2019 η FIA, ώστε να μην μειονεκτούν οι πιο βαρείς οδηγοί. . (όλο το άρθρο)

Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λαρίσης ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε στήσιμο μπλόκου στη Λάρισα την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος