αυτοκίνητο

Στην επιστροφή της Ανάβασης Μοσχοκαρυάς στον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό, μετά από 8 χρόνια, νικητής στην Κατηγορία Ν αναδείχθηκε ο Γιάννης Ποτουρίδης (Mitsubishi Evo IX), ταχύτερος στην Κατηγορία Α ήταν ο Γιώργος Κυρίτσης (Mitsubishi Lancer Evo VII), την Κατηγορία Ε κέρδισε ο Παρασκευάς Φούρλας (Honda Civic) και τη Formula Saloon ο Αποστόλης Κυριακούδης (Nissan 200SX). . (όλο το άρθρο)


Η γαλλική εταιρεία προσκάλεσε τρεις προβεβλημένους σε παγκόσμιο επίπεδο αθλητές προκειμένου να δοκιμάσουν σε διαφορετικά τερέν τις δυνατότητες του συστήματος τετραδιεύθυνσης 4Control του νέου Renault Megane RS. . (όλο το άρθρο)

Η βρετανική εταιρεία θα παρουσιάσει μια νέα σειρά μοντέλων με επιβατικό χαρακτήρα και σαφώς πιο «ήπια» εκτός δρόμου χαρακτηριστικά. . (όλο το άρθρο)

Οι κατασκευαστές έχουν επιδοθεί σε ένα άνευ προηγουμένου κυνήγι στον τομέα της ηλεκτροκίνησης. Ωστόσο, η Toyota πιστεύει πως οι αγοραστές είναι αυτοί που θα αποφασίσουν για το ποια μορφή κινητήριων μονάδων τελικά θα επικρατήσει. (όλο το άρθρο)

Το μικρό διθέσιο sport μοντέλο της ιταλικής εταιρείας, με τον κινητήρα τοποθετημένο στο κέντρο, είναι πάντα μια καλή αφορμή για νοσταλγήσουμε ξανά τη δεκαετία του '70.   . (όλο το άρθρο)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος γύρος του Dirt Games Challenge για το 2017, που πραγματοποιήθηκε στις Καρυές Λακωνίας, αγώνας που συνδιοργανώθηκε από την ΛΑΣ και την ΑΛΑΚ.  . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος