αυτοκίνητο

Οι οδηγοί της Peugeot και πρωτοπόροι της προσωρινής κατάταξης του φετινού Dakar Rally έχουν διαφορετικά… γούστα. . (όλο το άρθρο)


Σε ανακοίνωσή της η Tesla δήλωσε πως ο Διευθύνων Σύμβουλος της δεν πρόκειται να λάβει κανενός είδους πληρωμή αν πρώτα δεν εκπληρωθούν οι στόχοι που έχουν θέσει τόσο οι μέτοχοι, όσο και η ίδια η εταιρεία. . (όλο το άρθρο)

Επιστολή του Κώστα Μητρόπουλου προς τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΦΙΛΠΑ, σχετική με τα διαδικαστικά θέματα που αφορούν τις εκλογές της. . (όλο το άρθρο)

Η Aston Martin επιβεβαίωσε την ανάκληση ενός μεγάλου αριθμού αντιτύπων της DΒ11 που οφείλεται σε ελαττωματικά εξαρτήματα τα οποία και προμήθευσε στη βρετανική εταιρεία η Mercedes. . (όλο το άρθρο)

Λίγες μόλις μέρες μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας της με την ιταλική Energica, η Dorna, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος MotoGP, επιβεβαιώνει εμμέσως σήμερα τη συνεργασία της με την επίσης ιταλική εταιρεία Enel, ώστε τα φώτα στη σχάρα εκκίνησης του πρώτου αγώνα για τον νεοσύστατο ηλεκτρικό θεσμό, FIA Moto-e World Cup, να είναι έτοιμα να σβήσουν μέσα στο 2019. . (όλο το άρθρο)

Η VW ετοιμάζει την ολομέτωπη επίθεσή της στην κατηγορία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων ξεκινώντας την παραγωγή του ID που σε 100 εβδομάδες από σήμερα θα αποτελεί ενεργό και απτό μέλος της γκάμας της. . (όλο το άρθρο)

Την αλλαγή των bargeboards και μέρους της πίσω αεροτομής αποφάσισαν για το 2019 οι ομάδες, με στόχο την αύξηση του διαφημιστικού χώρου πάνω στα μονοθέσια. . (όλο το άρθρο)

Τα αίτια της απόφασης αυτής είναι η αβεβαιότητα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη Μ. Βρετανία αναφορικά με τους όρους εξόδου της χώρας από την  ΕΕ αλλά και η σύγχυση του κοινού γύρω από το θέμα της πετρελαιοκίνησης. (όλο το άρθρο)

Η αυξημένη ζήτηση ωθεί τους Τσέχους να προσθέσουν στην αλυσίδα παραγωγής της υφιστάμενης μονάδας τους στην Mlada Boleslav και το νέο Karoq. . (όλο το άρθρο)

Μια σημαντική και εντυπωσιακή, αν μη τι άλλο, τεχνολογική κατάκτηση από την Bugatti. Και από το VW Group, ενγένει. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος