αυτοκίνητο

Το 2018 φέρνει μαζί του και μία σειρά σημαντικών αλλαγών, τόσο στους αγωνιστικούς κανονισμούς, όσο και στους αντίστοιχους τεχνικούς, με τον νέο αριθμό κινητήριων μονάδων ανά οδηγό, με τις νέες γόμες, το νέο σύστημα ποινών, το Halo κι τις αναρτήσεις να ξεχωρίζουν. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

επιστήμη

Την διαβεβαίωση ότι εντός του 2018 η κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει τις μειώσεις στα πολυτεκνικά επιδόματα (όλο το άρθρο)

αυτοκίνητο

Την ομοιότητα του νέου σήματος της Formula 1 με το λογότυπο προϊόντος της 3M, τόνισε εκπρόσωπος της αμερικανικής εταιρείας. . (όλο το άρθρο)

αυτοκίνητο

Η Seat συμμετέχει στο Mobile World Congress 2018 με ένα χαρτοφυλάκιο γεμάτο από εξελίξεις στο τομέα της συνδεσιμότητας. . (όλο το άρθρο)

αυτοκίνητο

Το αναμενόμενο έπραξε η Williams, η οποία ανακοίνωσε σήμερα την απόφασή της να εντάξει στο δυναμικό της τον Sergey Sirotkin, ενώ παράλληλα έγινε γνωστό πως ο Robert Kubica θα είναι ο τρίτος οδηγός της ομάδας. . (όλο το άρθρο)

αυτοκίνητο

Ο Stephane Peterhansel κέρδισε τη σημερινή ειδική διαδρομή, κάτι που σε συνδυασμό με τα προβλήματα που αντιμετώπισε στο τέλος της ο Nasser Al-Attiyah, έφεραν τα πάνω κάτω στις θέσεις «2» και «3» της γενικής κατάταξης, στην οποία ο Carlos Sainz συνεχίζει να ηγείται.  . (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Εργαζόμενοι και στελέχη στο κλάδο της Πληροφορικής, ξοδεύουν καθημερινά αμέτρητες ώρες μπροστά στον υπολογιστή τους. Ο Kevin Yang, Τεχνικός Product Manager στην MMD για την Ευρώπη, εξηγεί όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τα πάνελ πριν επιλέξουμε μια καινούργια οθόνη. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος