αυτοκίνητο

Μπορεί να μην έφτασε στο στόχο της, που ήταν η κατάκτηση των τίτλων, όμως έκανε ένα αγωνιστικό άλμα, συνοδευόμενο από σταθερά βήματα στην οργάνωσή της, χτίζοντας σταθερά για το μέλλον. Η Scuderia επέστρεψε. (όλο το άρθρο)


Μετά την πώληση στην ComStar Invest το καλοκαίρι που μας πέρασε του μεριδίου που κατείχε στην MV Agusta η Mercedes-AMG, η MV Holding είναι αυτή που έχει πλέον τον πλήρη έλεγχο της εμβληματικής ιταλικής εταιρείας κατασκευής μοτοσικλετών. . (όλο το άρθρο)

Μια σειρά από σημαντικά επίκαιρα θέματα των ελληνικών αγώνων αυτοκινήτου, καθώς και τον απολογισμό του 2017, ανέπτυξε η διοίκηση της ΟΜΑΕ και της Επιτροπής Αγώνων (ΕΠΑ) στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης. . (όλο το άρθρο)

Η ιαπωνική εταιρεία έλαβε το μήνυμα των καιρών ανακοινώνοντας σήμερα τους γενικούς της στόχους για τα προσεχή χρόνια στην κατηγορία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. . (όλο το άρθρο)

Η τοποθέτηση της Carmen Jorda στη θέση της επικεφαλής της Επιτροπής της FIA για τις γυναίκες άνοιξε και πάλι αυτό το ιδιαίτερα λεπτό θέμα: πού στέκεται η γυναίκα στη Formula 1;  (όλο το άρθρο)

Το θρυλικό εργοστάσιο της γαλλικής εταιρείας αποκτά νέα πνοή χάρη στη νέα Alpine A110. . (όλο το άρθρο)

Για 15η φορά ή έκθεση Peugeot Avenue στο Παρίσι φιλοξενεί μία ειδική θεματική ενότητα αφιερωμένη στο Ντακάρ του 2018, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή έως τον ερχόμενο Μάρτιο. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος