αυτοκίνητο

Το Dirt Games Challenge επιστρέφει στο μέρος από όπου ουσιαστικά ξεκίνησαν όλα. Ο 3ος γύρος του νεοσύστατου θεσμού, που από την πρώτη στιγμή συγκέντρωσε τεράστιο ενδιαφέρον από πλευράς τόσο κόσμου όσο και αγωνιζομένων, θα διεξαχθεί στην πίστα Motocross της Χαλκίδας. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

αυτοκίνητο

Οδηγίες πρόσβασης για Πίστα Μηχανοκίνητου Δήμου Χαλκιδέων   (όλο το άρθρο)

αυτοκίνητο

Dirt Games by Subaru!

20-10-2017 7:52 PM | 4τροχοί | σχετικά νέα

Όταν βρίσκεσαι παρασκευιάτικα σε χωμάτινη πίστα για να οδηγήσεις Subaru Forester αλλά και Kartcross της Speedcar, δε γίνεται να μην απολαύσεις τη γεμάτη από σκόνη και δράση ημέρα σου και τον ιδανικό επίλογο της εβδομάδας! (όλο το άρθρο)

αυτοκίνητο

Η ετήσια έρευνα του αμερικάνικου οργανισμού αναδεικνύει για μια ακόμα φορά τους κερδισμένους και χαμένους της χρονιάς στον τομέα της αξιοπιστίας, αλλά συνάμα και ποια είναι τα συνήθη προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων. Σε κάθε περίπτωση, τα συμπεράσματα που προκύπτουν παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Με την κυκλοφορία του Destiny 2 για PC να είναι όλο και πιο κοντά, η Bungie μας ενημέρωσε για το επερχόμενο περιεχόμενο μέσα στις τρείς πρώτες εβδομάδες μετά τη διάθεση του τίτλου. Με την κυκλοφορία στις 24 Οκτωβρίου, διαθέσιμο θα γίνει το πρώτο Nightfall, σε normal και prestige mode, καθώς και guided games. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος