αυτοκίνητο

Μετά τη χθεσινή ανάπαυλα για όλα τα πληρώματα, η έβδομη ειδική διαδρομή επεφύλαξε μια σημαντική ανατροπή στην κορυφή, καθώς μετά τα προβλήματα που αντιμετώπισε με το 3008 Maxi ο πρωτοπόρος του αγώνα, Stephane Peterhansel, ο Carlos Sainz είναι αυτός που πήρε κεφάλι στη γενική κατάταξη του 40ο Dakar Rally. Η αλεπού της ερήμου, όμως, μπορεί ακόμα να ελπίζει για κάτι καλό, καθώς, μετά τις σημερινές πε (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

αυτοκίνητο

Ο Nasser Al-Attiyah κέρδισε στα ίσια σήμερα τον Stepahene Peterhansel στην 12η ειδική διαδρομή, με τον Carlos Sainz να ολοκληρώνει 8ος διατηρώντας έτσι την πρώτη θέση στην προσωρινή κατάταξη του 40ου Dakar  Rally. . (όλο το άρθρο)

αυτοκίνητο

Οι οργανωτές του 40ου Dakar Rally ακύρωσαν την ποινή των 10 λεπτών που επέβαλαν προχθές στον Carlos Sainz καθώς η Peugeot παρείχε το απαραίτητο για τις περιστάσεις υλικό που αποδεικνύει ότι ο Ισπανός οδηγός δεν χτύπησε το quad του Ολλανδού, Kees Koolen. . (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Την διαβεβαίωση ότι εντός του 2018 η κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει τις μειώσεις στα πολυτεκνικά επιδόματα (όλο το άρθρο)

αυτοκίνητο

Είκοσι έξι ασφαλιστικές εταιρείες στελεχώνουν για το 2018 την λίστα μελών του Αμεσου Διακανονισμού Ζημιών από Τροχαίο Ατύχημα. . (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Μία ειδική έκδοση του Samsung Galaxy Note 8 είναι το συλλεκτικό smartphone των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2018, που παρουσίασε η Samsung ως Παγκόσμιος Συνεργάτης των Ολυμπιακών Αγώνων στην κατηγορία Εξοπλισμού Ασύρματων Επικοινωνιών και Εξοπλισμού Πληροφορικής. Το PyeongChang 2018 Olympic Games Limited . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος