αυτοκίνητο

Μια απόφαση-μόνοδρομος για τους Ιάπωνες της Subaru που επιβεβαιώνεται από επίσημα πλέον χείλη. . (όλο το άρθρο)


Πριν δύο 24ωρα η Tesla έκανε για μια ακόμα φορά αυτό που ξέρει καλύτερα: εντύπωση! Όμως, παρά τη φαντασμαγορική πρεμιέρα των νέων Roadster και Semi, τα προβλήματα στον κατασκευαστικό τομέα για την εταιρεία τεχνολογίας από το Silicon Valley παραμένουν. Και αν συνεχιστούν, είναι πιθανό να γκρεμίσουν το οικοδόμημα που με τόσο πάθος έχε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια ο Elon Musk. (όλο το άρθρο)

Audi 100 – η πρώτη γενιά

18-11-2017 11:31 AM | 4τροχοί | σχετικά νέα

H πρώτη γενιά του 100 ήταν το μοντέλο που με τη σχεδίαση και την ποιότητά του έδειξε προς τα «πού θα πήγαιναν τα πράγματα» για την επανεμφανιζόμενη στον κόσμο του αυτοκινήτου γερμανική εταιρεία, σε επίπεδο κατασκευαστικής φιλοσοφίας.. (όλο το άρθρο)

Ο Thierry Neuville πέρασε στην πρώτη θέση του Ράλλυ Αυστραλίας, με τον Jari Matti Latvala να ακολουθεί δεύτερος, αλλά τους Mikkelsen και Meeke να εγκαταλείπουν. . (όλο το άρθρο)

Η Ford επενδύει 750 εκατομμύρια ευρώ, στην παραγωγή της επόμενης γενιάς του Kuga, στη Βαλένθια της Ισπανίας. . (όλο το άρθρο)

Την ίδια μέρα που ο Elon Musk και η Tesla αποκαλύπτουν στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού δύο ακόμα ηλεκτρικά του εγχειρήματα, το VW Group προχωρά στη γηραιά ήπειρο στις δικές του «καθαρές» υποσχέσεις. Που βέβαια, ευχής έργον είναι να γίνουν πράξεις. (όλο το άρθρο)

Την προσεχή Τρίτη η βρετανική εταιρεία θα παρουσιάσει (επιτέλους!) επίσημα τη νέα Vantage. Έως τότε, όμως, ας δούμε τι έχει να πει ο Ολλανδός πιλότος της F1, ο οποίος είχε την ευκαιρία να βρεθεί πίσω από το τιμόνι της. (όλο το άρθρο)

To Eclipse Cross της Mitsubishi συνθέτει ένα σύνολο από αρκετές πρωτοτυπίες αλλά και κάποιες τρανταχτές ιδιαιτερότητες, που του επιτρέπουν να ξεχωρίσει μέσα στο πλαίσιο της ολοένα και πολυπληθέστερης κατηγορίας των SUV.  . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος