αυτοκίνητο

Την πιθανή ύπαρξη λογισμικού που απενεργοποιεί σε δεδομένες συνθήκες συγκεκριμένα συστήματα ελέγχου των ρυπαντών σε μοντέλο του Βαυαρού κατασκευαστή διερευνούν οι εισαγγελικές αρχές του Μονάχου. . (όλο το άρθρο)


Ο ιδιοκτήτης της Tech 3 προαναγγέλλει τη φυγή του Johann Zarco αλλά και ευρύτερες ανακατατάξεις στην ομάδα του από το 2019 και μετά. . (όλο το άρθρο)

Δεκάδες είναι οι ιδιοκτήτες ανά τον κόσμο που αντιμετωπίζουν προβλήματα αξιοπιστίας με τον EcoBoost κινητήρα των 2,3 λίτρων του Focus RS, με τη Ford όχι μόνο να αναγνωρίζει την ύπαρξή τους, αλλά και να διαβεβαιώνει σήμερα μέσω εκπροσώπων της πως θα μεριμνήσει άμεσα, όπως ήδη έχει κάνει με όλα τα καταγεγραμμένα περιστατικά, ώστε να «γιατρευτούν» όλες οι επίμαχες κινητήριες μονάδες του σπορ μοντέλου (όλο το άρθρο)

Σε συνεδρίαση της Επιτροπής Karting της ΟΜΑΕ με εκπροσώπους των θεσμών Rotax Max Challenge και IAME Χ30 Challenge Greece 2018, προέκυψαν οι ημερομηνίες των αγώνων Karting του 2018. Στη συνέχεια, έλαβαν την έγκριση της Επιτροπής Αγώνων (ΕΠ. (όλο το άρθρο)

Μια εξέλιξη που δρομολογήθηκε λόγω της νέας νομοθεσίας που επιβάλλει σε κάθε νέο ταξί που μπαίνει στην κυκλοφορία στην πόλη του Λονδίνου να διαθέτει ηλεκτρική αυτονομία 50 τουλάχιστον χιλιομέτρων. . (όλο το άρθρο)

Ο Paul Willcox, πρόεδρος της Nissan Ευρώπης, αποκωδικοποιεί τα σχέδια της εταιρείας για το μέλλον. . (όλο το άρθρο)

Η γαλλική εταιρεία φέρνει με το καινοτόμο SYMBIOZ στον πραγματικό κόσμο τεχνολογίες που θα δούμε να υιοθετούνται από το σύνολο μεγάλων κατασκευαστών στο εγγύς μέλλον. Με αιχμή του δόρατος τo σύστημα αυτόνομης-πιλοτικής οδήγησης και τους ηλεκτροκινητήρες. (όλο το άρθρο)

Οδηγούμε το Volvo XC40

11-12-2017 11:57 AM | 4τροχοί | σχετικά νέα

Τα λόγια της Σουηδής Αντιπροέδρου για την Έρευνα και Εξέλιξη, «τo ΧC40 θα είναι το πραγματικό δείγμα γραφής μας, όντας ένα γνήσιο SUV με το δικό μας DNA», περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο ό,τι εκπροσωπεί το μικρότερο μοντέλο της σειράς XC. . (όλο το άρθρο)

Στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, σε έναν αγώνα-γιορτή ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο η αγωνιστική χρονιά για το 2017. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος