τεχνολογία

Εσύ ιδρώνεις και αυτό παίζει μουσική. Μηχανικοί στις ΗΠΑ δημιούργησαν ένα ραδιόφωνο που μπορεί να παίζει για δύο μέρες, χρησιμοποιώντας τον ιδρώτα του σώματος στη θέση της μπαταρίας, προκειμένου να τροφοδοτείται με ρεύμα. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου στις 23:59 ώρα Ελλάδας εκτοξεύεται ο δορυφόρος Hellas Sat 3. Πως θα παρακολουθήσετε ζωντανά την (ελπίζουμε επιτυχημένη) εκτόξευση. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Το “έξυπνη” πηγαίνει στη νέα σειρά smart κλιματιστικών με Wi-Fi για έλεγχο από μακριά μέσω app και το “καφεδάκι” στην προσφορά που κάνει αυτή την εποχή η LG προσφέροντας δώρο μια μηχανή Nespresso Inissia και ένα Aeroccino με κάθε αγορά τέτοιου κλιματιστικού. Ήρθε η ώρα να γίνουν και τα κλιματιστικά λίγο πιο έξυπνα. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Με στόχο την ομαλή ανάπτυξη δικτύων και υποδομών με διαφορετικά χαρακτηριστικά για την παροχή σύγχρονων και αξιόπιστων υπηρεσιών προς τους καταναλωτές, η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής και ο Όμιλος ΟΤΕ διοργάνωσαν ημερίδα ενημέρωσης και ανταλλαγής τεχνογνωσίας στις εγκαταστάσεις της OTE Academy. Στελέχη της ΕΔΑ Αττικής είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν αναλυτικά στελέχη και αναδόχους έργων [R (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Από τις 27 Ιουνίου θα μπορείτε να αποκτήσετε το Call of Duty: Modern Warfare Remastered που θα κυκλοφορήσει αυτόνομα για το PS4. Στη νέα έκδοση του δημοφιλούς videogame θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε το πλήρες campaign mode, αλλά και θα έχετε στη διάθεσή σας 16 multiplayer χάρτες με υψηλής ανάλυσης γραφικά. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Η Cyta με στόχο να προσφέρει στους Πελάτες της μία ακόμη ανταγωνιστικότερη υπηρεσία στη χαμηλότερη δυνατή τιμή, ανανεώνει το μπουκέτο της «Cyta Τηλεόραση» και διαμορφώνει το πάγιο στα 4,90€/μήνα για όλους! Δυο νέα δημοφιλή κανάλια, τα Sundance TV και CBS Reality τα οποία προβάλλονται με ελληνικό υποτιτλισμό, προστέθηκαν στο ανανεωμένο μπουκέτο από 1η Ιουνίου. Τα […]. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

H TP-Link παρουσιάζει την πιο πρόσφατη προσθήκη στη σειρά smartphone Neffos – το Neffos X1 Lite – που προσφέρει μια πιο απλή και εύκολη εμπειρία χρήσης. Σε συνέχεια της επιτυχίας του αρχικού Χ1, το Χ1 Lite στηρίζεται στα βασικά χαρακτηριστικά του X1, ενώ δίνει προτεραιότητα στην ευκολία λειτουργίας και χρήσης της συσκευής. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Κινέζοι ερευνητές έκαναν ένα σημαντικό βήμα για τη δημιουργία μηχανών ικανών για συζητήσεις με συναισθηματικό περιεχόμενο, καθώς ανέπτυξαν ένα ρομπότ λογισμικού συναισθηματικής συνομιλίας (emotional chatbot). Το ECM, όπως είναι το όνομά του, μπορεί να κάνει διάλογο με έναν άνθρωπο, δίνοντας όχι μόνο συνεκτικές απαντήσεις αλλά και με συναισθηματικό περιεχόμενο, όπως χαρά, λύπη και αηδία. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Πρόστιμο – ρεκόρ ετοιμάζουν οι ευρωπαϊκές Αρχές για την Alphabet, τη μητρική της Google, για τις εμπορικές πρακτικές της. Η Επιτροπή Ανταγωνισμού της Κομισιόν κατηγορεί την Google ότι έχει «πειράξει» την αναζήτηση μέσω του διακομιστή της με τέτοιο τρόπο ώστε να ευνοεί την δική της υπηρεσία αγορών έναντι των ανταγωνιστών της. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Η ηχορύπανση και η κακοφωνία στα εμπορικά κέντρα των πόλεων μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην καρδιά ενός ανθρώπου, προκαλώντας ιδίως αρρυθμία, (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος