τεχνολογία

Αναγνώστη μου τις καλοκαιρινές μου καλημέρες ή καλησπέρες (αναλόγως του πότε το διαβάζεις, δεν είμαστε και της ακρίβειας άνθρωποι τόσο, είπαμε!) και να σε χαιρετήσω από το μαγευτικό νησί της Χίου που ναι μεν διακοπάρω αλλά πάνω από όλα βάζω το καθήκον μου στην επιστήμη της κριτικής κοινώς: ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΘΑΝΩ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΕΤΕ […] The post The Defenders Review appeared first on Busted.gr. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Σήμερα το πρωί γερμανικές αλυσίδες καταστημάτων διέρρευσαν (;) στα site τους μια καινούργια έκδοση της επερχόμενης κονσόλας της Microsoft. Η προπαραγγελία αναφέρει ως όνομα το Xbox One X “Project Scorpio Edition” και περιέχει και κάποιες φωτογραφίες της κονσόλας. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Καθώς πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην επίσημη παρουσίαση του iPhone 8 όλο και περισσότερα εξαρτήματα του έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους. Το τελευταίο έχει να κάνει με τον A11 επεξεργαστή της εταιρείας που θα βρίσκεται στην καρδιά του νέου αυτού iPhone. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Η μυστικοπάθεια της Apple επεκτείνετε πλέον και στην αγορά εργασίας; Η απάντηση ίσως να είναι ναι. Ένα κρυφό Apple website ανάρτησε μια θέση εργασίας για μια σημαντική θέση της εταιρείας. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Δεν μπορούμε να θυμηθούμε άλλη περίπτωση όπου sites που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κοιτάζουν κυρίως τεχνολογικά θέματα -σαν το deasy για παράδειγμα- να έχουν ασχοληθεί τόσο πολύ με τον ένοικο του Λευκού Οίκου. Μάλλον υπάρχει ένας καλός . (όλο το άρθρο)

  • «
  • 1
  • »

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος