τεχνολογία

Δύο σημειώματα του Αλμπερτ Αϊνστάιν, το ένα από τα οποία έχει ως θέμα το μυστικό μίας ευτυχισμένης ζωής, δημοπρατούνται την Τρίτη στην Ιερουσαλήμ. Το. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Η αλήθεια είναι πως το DOOM είτε αποφασίσετε να το παίξετε στο PC ή στις οικιακές κονσόλες τρέχει απροβλημάτιστα και δίχως κανένα πρόβλημα όσον αφορά το framerate. Βέβαια πριν λίγο καιρό έγινε ευρέως γνωστό πως το διάσημο FPS θα έρθει και για το Nintendo Switch. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

To Gran Turismo Sport και το Forza 7 είναι δύο παιχνίδια που απασχολούν την κοινότητα του Playstation από την μια αλλά και του Xbox από την άλλη. Επίσης είναι δύο τίτλοι που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις τεχνικές δυνατότητες των κονσολών αντίστοιχα. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

H φετινή σειρά του iPhone 8 καθώς και του iPhone X σε μεγαλύτερο βαθμό αντιπροσωπεύουν μια συνεχή εξέλιξη της Apple για τον μελλοντικό σχεδιασμό των iPhone συσκευών – Ένας σχεδιασμός χωρίς θύρες και από γυαλί με ελάχιστα ως μηδαμινά πλαίσια. I’ve been using the iPhone 8 Plus for about a month now, and while it’s . (όλο το άρθρο)

  • «
  • 1
  • »

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος