τεχνολογία

Η Westnet, εταιρεία του Ομίλου Olympia, ιδρύσεως Πάνου Γερμανού, αναδείχθηκε ανάμεσα στους “Greek Business Champions” στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Πρωταγωνιστές της ελληνικής οικονομίας» που διοργάνωσε η Direction Business Solutions υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και του ΣΕΒ. Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Μάϊου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, επιβράβευσε τις ελλ (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Δυο νέα σετ εικόνων υποστηρίζουν πως δείχνουν τον επερχόμενο σχεδιασμό του iPhone 8 και έκαναν την εμφάνιση τους στο κινεζικό κοινωνικό δίκτυο. Και τα δύο σετ δείχνουν την edge-to-edge οθόνη και την κάθετη διπλή κάμερα στο πίσω μέρος όπως είδαμε και σε προηγούμενα σχεδιαγράμματα και dummy μονάδες. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Την Τρίτη 23 Μαΐου 2017, σε μία κατάμεστη αίθουσα στο Θέατρο Παλλάς, πραγματοποιήθηκε για 4η συνεχή χρονιά η Τελετή Απονομής των Βραβείων Βιβλίου Public. Σε μία λαμπερή γιορτή που αποτέλεσε σημείο συνάντησης για συγγραφείς, εκπροσώπους του εκδοτικού κλάδου, καλλιτέχνες, δημοσιογράφους και αναγνώστες, τα Public, τα μεγαλύτερα ελληνικά βιβλιοπωλεία, βράβευσαν τα βιβλία που αγαπήθηκαν από το. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Τη Δευτέρα 15 Μαΐου, ένας ερευνητής ασφάλειας της Google δημοσίευσε ένα artifact στο Twitter που ενδεχομένως δείχνει μια σύνδεση μεταξύ των επιθέσεων ransomware του WannaCry, που έπληξαν πρόσφατα χιλιάδες οργανισμούς και ιδιωτικούς χρήστες σε όλο τον κόσμο, και του κακόβουλου λογισμικού που αποδόθηκε στη διαβόητη ομάδα χάκερ Lazarus, υπεύθυνη για μια σειρά καταστροφικών επιθέσεων εναντίον (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Η Sphero πλέον σαν εταιρεία έχει αποκτήσει ένα πολύ σοβαρό όνομα στην αγορά με τα RC παιχνίδια της. Από το κλασσικό της μοντέλο μέχρι και το πιο διαδραστικό BB-8 η Sphero έχει καταφέρει να μεταδώσει ένα πολύ μεγάλο πνεύμα ευχαρίστησης στους χρήστες των παιχνιδιών της. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Κάπως έτσι θα πλένουν πλέον τα έξυπνα πλυντήρια της LG αφού θα υπακούουν στη φωνή μας, μέσω του Google Assistant. Η LG ανακοινώνει τη συμβατότητα των συνδεδεμένων συσκευών της με το Google Home. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

  Η έξυπνη πλατφόρμα τηλεόρασης webOS 3.5 της LG Electronics αναγνωρίστηκε με πιστοποίηση Common Criteria για το αναβαθμισμένο λογισμικό Application Security Solution Έκδοση 1. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Η Ericsson πρόκειται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το παγκόσμιο οικοσύστημα του Διαδικτύου των Αντικειμένων (IoT) σε συνεργασία με τη Microsoft, δίνοντας στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να μειώσουν τον χρόνο που απαιτείται για την εισαγωγή κινητών δικτυακών υπηρεσιών ΙοΤ. Η οικογένεια IoT Accelerator επιτρέπει στις επιχειρήσεις να υλοποιούν λύσεις ΙοΤ μέσω της πλατφόρμας Azure, η οποία. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

H SAP αξιοποιεί τον ψηφιακό της πυρήνα, τις τεχνολογίες του μέλλοντος και την εξειδίκευσή της στο ERP για να βοηθήσει τους πελάτες της να κάνουν τις λειτουργίες τους ψηφιακές, περισσότερο προγραμματισμένες και πιο «έξυπνες». Η δέσμευση της SAP για ένα ανοιχτό οικοσύστημα και οι ισχυρές της συνεργασίες αποτελούν το κλειδί για την «έξυπνη» επιχείρηση που. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Η D-Link παρουσιάζει το PowerLine AV1000 Wi-Fi AC Starter Kit, ένα σετ συσκευών που βοηθά τους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο Wi-Fi από οποιοδήποτε σημείο στο σπίτι ή στο γραφείο. Με το PowerLine AV1000 Wi-Fi Starter Kit η σύνδεση του δικτύου μπορεί να επεκταθεί διατηρώντας υψηλές τις ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων και εξαλείφοντας τις διακοπές και. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος