talcmag

γυναίκα

Την Τετάρτη 23 Αυγούστου στις 7.30 το απόγευμα το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης οργανώνει έναν περίπατο στην Πλάκα που ξεκινώντας από την ιστορική οδό Τριπόδων θα μας ταξιδέψει σε κινηματογραφικές και ρομαντικές ιστορίες κάτω από την Ακρόπολη. (όλο το άρθρο)


γυναίκα

Το σταφύλι είναι εξαιρετικά θρεπτικό φρούτο, πλούσιο σε βιταμίνες και μεταλλικά άλατα. Ας δούμε κάποια από τα σημαντικότερα οφέλη του για την εγκυμοσύνη. (όλο το άρθρο)

γυναίκα

Viral έγινε το βίντεο που δείχνει ένα νεογέννητο κοριτσάκι να έχει κολλήσει το προσωπάκι της στο μάγουλο της μαμάς της, αλλά να αγκαλιάζει και με το χεράκι της το πρόσωπο της μαμάς της και να μη λέει να το αφήσει. Η ευτυχισμένη μαμά δεν κουνιέται καθόλου σαν να η θέλει να χαθεί αυτή η πραγματικά μοναδική στιγμή που δείχνει τον αδιάρρηκτο δεσμό ανάμεσα στο νεογέννητο και τη μαμά του. (όλο το άρθρο)

γυναίκα

Με αφορμή τις πυρκαγιές που κατακαίνε τη χώρα αυτές τις ημέρες προτείνουμε ένα αφρικανικό παραμύθι για να δώσουμε στα παιδιά μας και κυρίως σε εμάς τη δυνατότητα να καταλάβουμε ότι όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης και κυρίως ότι όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε. «Στο μεγάλο δάσος, όπου έμεναν όλα τα ζώα, άναψε φωτιά. (όλο το άρθρο)

γυναίκα

Τα τελευταία Σάββατα του Αυγούστου, τα παιδιά 4 έως 12 ετών κάνουν yoga στο ΚΠΙΣΝ. Η yoga είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος προκειμένου τα παιδιά να αναπτύξουν δεξιότητες σε ένα μη ανταγωνιστικό περιβάλλον. (όλο το άρθρο)

γυναίκα

Ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης είναι  ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στο Πόρτο Μπούφαλο, στη Νότια Εύβοια. Η κατάληξη ενός τηλεφωνήματος στο ξενοδοχείο για κράτηση δωματίου ήταν αρκετή για προκαλέσει αγανάκτηση στον ηθοποιό. (όλο το άρθρο)

γυναίκα

Διάβασα προ ημερών στο Διαδίκτυο ένα μικρό κείμενο για την «μαγεία» του Φεγγαριού. Με την ευκαιρία, λοιπόν, που το Αυγουστιάτικο ολόγιομο Φεγγάρι θα λάμπει στον αποψινό ουρανό, κι αφού οι περισσότεροι από ‘μας θα βρίσκονται αυτές τις μέρες στην εξοχή των διακοπών μας, θεώρησα καλό να το μοιραστώ μαζί σας. (όλο το άρθρο)

γυναίκα

Την Δευτέρα 7 Αυγούστου θα έχουμε την ευκαιρία να παρατηρήσουμε μια ακόμα καλοκαιρινή πανσέληνο. Η ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης έγκειται στο ότι η Σελήνη θα βρεθεί σε μερική έκλειψη, καθώς θα εισέλθει μερικώς στην σκιά της γης και θα σκιαστεί μικρό μέρος της επιφάνειάς της. (όλο το άρθρο)

γυναίκα

Τον Αύγουστο, μπορείτε να επισκεφθείτε  το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος και να ξεναγηθείτε καθημερινά στις 19:00.  Συνδεδεμένο εννοιολογικά, λειτουργικά και τοπογραφικά με τη Εθνική Λυρική Σκηνή και την Εθνική Βιβλιοθήκη, το Πάρκο αποτελεί ένα ζωντανό και ζωτικό πνεύμονα πρασίνου, μια ανάσα ζωής για την Αθήνα και μια σημαντική προσθήκη σε μια πόλη με τους λιγότερους κατά κεφαλήν χώρους πρασίνου στην Ευρ (όλο το άρθρο)

γυναίκα

Στη SoulCycle, μια από τις εταιρείες-φαινόμενο των τελευταίων χρόνων στις ΗΠΑ, οι εργαζόμενοι παίρνουν κάθε χρόνο στα γενέθλιά τους δώρο από 10 pins, κονκάρδες, καθένα από τα οποία αντιπροσωπεύει μια από τις βασικές αξίες που πρεσβεύει η επιχείρηση: Get your hands dirty, πχ, Be a team player, Find a way to say yes, και άλλες αρχές που η διοίκηση της εταιρείας θέλει να κάνουν πράξη οι υπάλληλοί τη (όλο το άρθρο)

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος