4τροχοί

αυτοκίνητο

Ο Jim Hackett, ο CEO της Ford, πιστεύει πως η αμερικάνικη εταιρεία δεν πρέπει να γυρίσει την πλάτη στην αγορά της γηραιάς ηπείρου. Ιδού το γιατί. (όλο το άρθρο)


αυτοκίνητο

Το αναμενόμενο έπραξε η Williams, η οποία ανακοίνωσε σήμερα την απόφασή της να εντάξει στο δυναμικό της τον Sergey Sirotkin, ενώ παράλληλα έγινε γνωστό πως ο Robert Kubica θα είναι ο τρίτος οδηγός της ομάδας. . (όλο το άρθρο)

αυτοκίνητο

To σουπερμίνι της Hyundai εισέρχεται στην εποχή των μικρών υπερτροφοδοτούμενων βενζινοκινητήρων.  . (όλο το άρθρο)

αυτοκίνητο

Ο γενικός Δείκτης Τιμών Καταναλωτή ήταν αυξημένος κατά 0,7% τον Δεκέμβριο του 2017, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα της περασμένης χρονιάς, με τη συμβολή και των αυξήσεων σε καύσιμα και λιπαντικά. . (όλο το άρθρο)

αυτοκίνητο

Εν αναμονή των επίσημων στοιχείων πωλήσεων της μητρικής εταιρείας, το VW Group δημοσιοποιεί τις εμπορικές επιδόσεις των Audi και Skoda, που βελτίωσαν μέσα στο 2017 το βηματισμό τους κατά 0,6% και 6,6% αντίστοιχα. . (όλο το άρθρο)

αυτοκίνητο

Ο όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια ενισχύει συστηματικά με πετρέλαιο θέρμανσης σχολεία, ανθρωπιστικές οργανώσεις, ιδρύματα, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και φορείς. . (όλο το άρθρο)

αυτοκίνητο

Ένα στα τέσσερα αυτοκίνητα που έλαβαν μέρος σε τροχαία ατυχήματα το 2016 ήταν ανασφάλιστο, με τους οδηγούς τους να είναι νέοι έως 24 ετών. . (όλο το άρθρο)

αυτοκίνητο

Οι τεχνικοί κανονισμοί των αυτοκινήτων που θα συμμετέχουν στους αγώνες ράλλυ, ταχύτητας, αναβάσεων και drag racing δέχθηκαν ενόψει του 2018 μια σειρά αλλαγών.   . (όλο το άρθρο)

αυτοκίνητο

Οι θέσεις του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ) για την μέχρι τώρα πορεία της ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας. . (όλο το άρθρο)

αυτοκίνητο

Η ιταλική εταιρεία παρουσίασε στην έδρα της τα νέα χρώματα του «όπλου» με το οποίο οι Andrea Dovizioso και Jorge Lorenzo θα επιχειρήσουν να βάλουν τέλος στην ιαπωνική κυριαρχία.  . (όλο το άρθρο)

αυτοκίνητο

Αν και πρωτότυπο, το LF-1 Limitless Concept «φωτογραφίζει» τη μορφή ενός νέου μοντέλου από το στρατόπεδο της Lexus που σύντομα θα τοποθετηθεί ένα σκαλί πιο ψηλά από την οικογένεια LX. . (όλο το άρθρο)

αυτοκίνητο

Fiat Professional

15-1-2018 4:27 PM | 4τροχοί | 0 σχετικά νέα

To Ducato αναδείχθηκε για 11η συνεχή φορά «Καλύτερη βάση για αυτοκινούμενο» (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος