επιστήμη

Διαδικασία βράβευσης Ιατρών ή ομάδων Ιατρών που εργάζονται στον τομέα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Ο σύντομος ύπνος αποδείχτηκε ότι ενισχύει τη δημιουργικότητα και την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων και μπορεί να εξισορροπήσει το ανοσοποιητικό σύστημα (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Παιδιά με περισσότερα από 10 μικρογραμμάρια ανα decilitre στο αίμα, στην ηλικία των 11, είχαν κατά 4,25 μονάδες χαμηλότερο IQ στην ηλικία των 38 (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Διεύρυνση της ένδειξης της εμπαγλιφλοζίνης προκείμενου να συμπεριλάβει τα αποτελέσματα της μείωσης του καρδιαγγειακού θανάτου (ΚΑ) από τη μελέτη EMPA-REG OUTCOME� (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Σε περίπου δύο εβδομάδες αναμένεται να ανοίξουν οι οικονομικές προσφορές των τριών υποψηφίων εταιρειών για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Καθαρά κέρδη 170,2 εκατ. ευρω σημείωσε στη χρήση του 2016 ο ΟΠΑΠ. (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Εκδήλωση για τη συμπλήρωση του πρώτου έτους επιτυχημένης λειτουργίας του καινοτόμου προγράμματος act4Greece πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στην Εθνική Τράπεζα. Το act4Greece δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Τράπεζας, με στόχο την προώθηση κοινωνικών και αναπτυξιακών δράσεων, μέσω της συμμετοχικής χρηματοδότησης (crowdfunding). (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Σε ανοδική τροχιά κινήθηκε η χρηματιστηριακή αγορά την Τετάρτη, για τρίτη συνεχή συνεδρίαση. . (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Η Moody's αναμένει πως η Βρετανία και η Ευρωπαϊκή Ένωση εν τέλει θα καταλήξουν σε μια συμφωνία που θα διατηρεί το μεγαλύτερο μέρος – αλλά πιθανόν όχι το σύνολο – της σημερινής εμπορικής τους σχέσης μετά το Brexit. «Ωστόσο μια τέτοια συμφωνία πιθανόν θα χρειαστεί χρόνια διαπραγμάτευσης και υπάρχουν ξεκάθαροι καθοδικοί κίνδυνοι», αναφέρει ο οίκος. (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Η εθελοντική εκστρατεία «Let’s Do It Greece 2017» διοργανώνεται για 6η διαδοχική χρονιά με στόχο τη διάδοση του μηνύματος της προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος, καθώς επίσης και της διαχρονικής αξίας του εθελοντισμού. Ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου εκφράζει τη στήριξη της Περιφέρειας σε αυτού του είδους τις δράσεις καθώς θεωρεί το ζήτημα […] The (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος