επιστήμη

Συγγραφέας: giatros-in.gr Χιλιάδες άνθρωποι ζητούν κάθε χρόνο τη συνδρομή της Αισθητικής Χειρουργικής επειδή αισθάνονται άβολα με την εμφάνισή τους και επιθυμούν να διορθώσουν τις ατέλειες που υπάρχουν στο σώμα τους. (όλο το άρθρο)

επιστήμη

   Εσύ ιδρώνεις και αυτό παίζει μουσική. Μηχανικοί στις ΗΠΑ δημιούργησαν ένα ραδιόφωνο που μπορεί να παίζει για δύο μέρες, χρησιμοποιώντας τον ιδρώτα του σώματος στη θέση της μπαταρίας, προκειμένου να τροφοδοτείται με ρεύμα. (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Στο Hadassah διόρθωσαν έξι σπασμένους σπόνδυλους και δύο κατάγματα στο πόδι ασθενούς (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Σε νέα έρευνα, δείγματα DNA αποκάλυψαν ότι οι αλκοολικοί είχαν κοντύτερα τελομερή (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Τα Δισκία Κλαδριβίνης είναι το πρώτο και μοναδικό υπό έρευνα φαρμακευτικό σκεύασμα που έχει δείξει έλεγχο της νόσου για 4 χρόνια (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Θετικά προκαταρκτικά αποτελέσματα για το ερευνητικό REGN2810, έναν αναστολέα του σημείου ελέγχου που στοχεύει το PD-1 σε ασθενείς με ακανθοκυτταρικό καρκίνωμα δέρματος (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Το regorafenib είναι η πρώτη δεύτερης γραμμής θεραπεία που κατέδειξε σημαντική βελτίωση της συνολικής επιβίωσης σε ασθενείς με ΗΚΚ, οι οποίοι δεν είχαν άλλες επιλογές, μέχρι τώρα (όλο το άρθρο)

επιστήμη

21 Ιουνίου 2017. Ημέρα θερινού ηλιοστασίου και το ακραίο κύμα καύσωνα είναι εδώ και απειλεί όλη την γη από τη μία άκρη της στην άλλη με τους επιστήμονες να εμφανίζονται ιδιαίτερα ανησυχητικοί και να προειδοποιούν πως αυτό είναι μόνο η αρχή. (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Στα ζητήματα τα οποία απασχολούν τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας μετά τη συμφωνία στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου, επικεντρώθηκε η συνάντηση στο υπουργείο Οικονομικών, του υπουργού Ευκλείδη Τσακαλώτου με αντιπροσωπεία της Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής (ECON) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. . (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Ο οίκος αξιολόγησης Moody's αναβάθμισε το αξιόχρεο των μακροπρόθεσμων μη καλυμμένων ομολόγων υψηλής διαβάθμισης των τεσσάρων μεγαλύτερων ελληνικών τραπεζών -Alpha Bank, Eurobank, Εθνικής και Πειραιώς- σε (P)Caa3 από (P)Ca καθώς και τη βασική πιστωτική αξιολόγησή τους (baseline credit assessment, BCA) σε caa2 από caa3. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος