επιστήμη

Εφάπαξ επίδομα «νεανικής αλληλεγγύης» σε κάθε άνεργο ηλικίας από 18 έως (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Ο Μάριο Ντράγκι έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση: Αν δεν τηρηθούν κατά γράμμα (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Η κυβέρνηση συνθλίβει με την πολιτική της τη μεσαία τάξη, τονίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα ότι η ΝΔ, ανεξάρτητα από την έκβαση των συζητήσεων με τους εταίρους για το πλεόνασμα, θα μειώσει τους φορολογικούς συντελεστές. . (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Τι γίνεται στην Κύπρο με τα «κόκκινα» δάνεια; Πώς τα αντιμετωπίζει το ΔΝΤ και τι συμβουλές παρέχει προς τους (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή δεσμευτικών οικονομικών προσφορών για την απόκτηση ποσοστού έως 100% της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Cyta Hellas (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Δεν είναι μοναδική περίπτωση. Και άλλοι πρώην εργαζόμενοι ασκούν δριμεία κριτική στο κορυφαίο μέσο κοινωνικής . (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Πρόσθετα φορολογικά έσοδα ύψους 711 εκατομμυρίων ευρώ απέδωσε στο Δημόσιο η ρύθμιση για την οικειοθελή αποκάλυψη εισοδημάτων, όπως έκανε γνωστό ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) Γιώργος Πιτσιλής στην ομιλία του στο 19ο διεθνές επενδυτικό συνέδριο για την Ελλάδα, που πραγματοποιείται από την Capital Link στη Νέα Υόρκη (όλο το άρθρο)

  • «
  • 1
  • »

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος