πολιτική

«Να διαχωρίσουμε την υπερβολή από την αναγκαιότητα και το ρεαλισμό» ζήτησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκας, απαντώντας στην κριτική που γίνεται στην. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Οι καταστροφικές πυρκαγιές, που συνεχίστηκαν και εντάθηκαν σε όλη τη χώρα, ήταν αναμφίβολα το σημαντικότερο γεγονός της βδομάδας που μας πέρασε. Χιλιάδες στρέμματα δάσους, σπίτια και περιουσίες. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Το 1952 η φυλακή στη Γυάρο έκλεισε για να ξανανοίξει το 1955. Στο «έργο», όπως άρεσε στην αστική τάξη να αποκαλεί τη φυλακή, άφησαν την τελευταία τους πνοή εκατοντάδες κρατούμενοι. (όλο το άρθρο)

πολιτική

ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ; Η απουσία του Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια των μεγάλων πυρκαγιών στην Αττική και οι διακοπές του εξακολουθούν να βάζουν «φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό.  Κατηγορία: Πολιτική. (όλο το άρθρο)

πολιτική

ΣΤΑΘΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗΗ βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη τάσσεται υπέρ του Σταύρου Κοντονή αλλά κατά της Μαρίας Γιαννακάκη. Κατηγορία: Πολιτική. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Με ενημερωτικό της σημείωμα η Νέα Δημοκρατία επισημαίνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης (όλο το άρθρο)

  • «
  • 1
  • »

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος