ειδήσεις

ΕΥΡΩΠΗ Ο Ράτκο Μλάντιτς είναι ένοχος για γενοκτονία και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας καθώς είχε ρόλο-κλειδί στα εγκλήματα πολέμου στο Σεράγεβο και διηύθυνε «προσωπικά» την επιχείρηση βομβαρδισμού της πρωτεύουσας της Βοσνίας, αποφάνθηκε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για την πρώην Γιουγκοσλαβία και του επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξη (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης αναλαμβάνει την έρευνα για τα αίτια θανάτου του Κ. Τσαλικίδη τον Μάρτιο του 2005 λίγο πριν αποκαλυφθεί το σκάνδαλο των υποκλοπών. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ως ένα τροπικό φαινόμενο χαρακτηρίζει την καταιγίδα που έπληξε την Δυτική Αττική, προκαλώντας το θάνατο 21 ανθρώπων και εκτεταμένες καταστροφές (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

H Uber κράτησε κρυφή μια κυβερνοεπίθεση που δέχτηκε, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να υποκλαπούν τα προσωπικά δεδομένα 57 εκατομμυρίων πελατών και οδηγών της παγκοσμίως, όπως επιβεβαίωσε σήμερα η ίδια η εταιρεία (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σε κατάληψη των γραφείων της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ), προχώρησαν από νωρίς το πρωί της Τετάρτης μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Eξακολουθεί η σταθεροποίηση της κατάστασης της υγείας της ενώ συνεχίζει να παρουσιάζει σημεία σταθερής βελτίωσης (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Πυρκαγιά, υπό αδιευκρίνιστη αιτία, εκδηλώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο τουριστικό σκάφος αναψυχής "CLADS", σημαίας Ολλανδίας, που ελλιμενίζεται (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ «Φυγή προς τα εμπρός» σηματοδοτεί ο Προϋπολογισμός του 2018 που κατέθεσε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης και θα είναι ο τελευταίος «σφιχτός» που συντάσσεται σε αποκλειστική συνεργασία με τους δανειστές. Οι επιτελείς στο υπουργείο Οικονομικών εκτιμούν ότι το 2018 η ελληνική οικονομία (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«Χορτάσαμε από λόγια και υποσχέσεις». Με αυτόν τον χαρακτηριστικό τίτλο στη σχετική απεργιακή αφίσα, η ΠΟΕ-ΟΤΑ προχωρά σήμερα, Τετάρτη, σε 24ωρη απεργία και δύο διαφορετικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας: η πρώτη ξεκίνησε στις 9 π. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Έκρηξη σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων προκάλεσαν άγνωστοι δράστες, στα Λουτρά Ωραίας Ελένης, στην Κορινθία. Ειδικότερα, σύμφωνα με. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος