ψυχαγωγία

The post 10+1 fashion tips για να φαίνεσαι ψηλότερη appeared first on JoyTV. . (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Διαφορετικές επαγγελματικές δραστηριότητες αναζητά η Ελένη Μενεγάκη και ήδη ξεκινά μια νέα δουλειά, πολλά υποσχόμενη. Η παρουσιάστρια, σύμφωνα. (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Ενώ η χρήση της γούνας στη μόδα αποτελεί θέμα συνεχών συζητήσεων επί χρόνια, φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα η αντιπαράθεση εντείνεται. Κατά. (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Η «Κωνσταντινούπολη» της Μπέτανι Χιουζ (πρωτότυπος τίτλος Istanbul) είναι το αποτέλεσμα δέκα ετών έρευνας και πέντε ετών συγγραφής. Κείμενο επτακοσίων. (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Συμπληρώθηκαν εξήντα χρόνια από τότε που ο Αιμίλιος Χουρμούζιος, διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, αλλά και το ΔΣ του ιδρύματος ενέκριναν την πρόταση (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Γνωρίζουμε από παλαιότερες επισκέψεις στη βιβλιοθήκη του φαντασιακού χωροχρόνου, αλλά και σε εμβληματικά πονήματα περί των καβαλιστών, ότι «Γκόλεμ (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Ελάχιστα μυθιστορήματα έχουν δώσει φωνή σε ένα αγέννητο βρέφος. Η διαμάχη γύρω από τις επιδράσεις της περιόδου της κυοφορίας στον μελλοντικό. (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας μας δείχνει μια εξαιρετική Μελίσα ΜακΚάρθι, σε μια ερμηνεία που θα την φέρει (με σιγουριά) κοντά στην δεύτερη υποψηφιότητα για Οσκαρ. . (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Και ο Τέρι Γκίλιαμ θεωρεί πως η κατάσταση του κινήματος #MeToo έχει αρχίσει να ξεφεύγει. . (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Με γαλλικό αέρα έρχεται η τρίτη συναυλία του θεματολογικού κύκλου «Ο άνθρωπος και η φύση» της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, αφιερωμένη στα «100 χρόνια από τον θάνατο του Κλωντ Ντεμπυσύ». Στο Μέγαρο Μουσικής στις 23/3 θα παρουσιαστούν έργα-σταθμοί του μουσικού ιμπρεσιονισμού, λεπτομερή ψηφιδωτά ευαίσθητης τελειότητας. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος