ψυχαγωγία

Γιατί έχει γάζα στο πρόσωπό του ο Γιώργος Χρανιώτης; Τι του συνέβη;; Ο ηθοποιός έβγαλε μια μεγάλη κύστη, ενώ είναι η δεύτερη φορά που το παθαίνει λόγω του ότι δεν ξυρίζεται. Όπως είπε θα ήθελε κάποια στιγμή να κερδίσει ένα έπαθλο… καλλωπισμού για να ξυριστεί. (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Το Εθνικό Θέατρο, στηρίζοντας τη νέα ελληνική δραματουργία και τους νέους έλληνες συγγραφείς, θα παρουσιάσει το «Σπίτι» του Χαράλαμπου Γιάννου στο πλαίσιο (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Ποια είναι η σούπερ δύναμη των Wedding Singers; Μην είναι ότι θα σε κάνουν να χορέψεις ξέφρενα σε κάθε εμφάνισή τους, ακόμα (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Έχοντας καινούριες μελωδίες στις βαλίτσες τους, αλλά και πολλές παλιές, τα Γυμνά Καλώδια εμφανίζονται την Παρασκευή, 31 Μαρτίου στο ΙΛΙΟΝ Plus, σε (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Της Κατερίνας Τσαμπά Έχουν γραφτεί τόσο πολλά για την αγάπη. Τραγούδια, ποιήματα, σενάρια ταινιών ακόμα και καρτούν. (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Πόσα βράδια έχεις κάτσει να κάνεις απολογισμό ανθρώπων; Απολογισμό παρουσιών κι απουσιών; Μπορεί κανένα, μπορεί πολλά. Όμως αν σου ‘τυχε καμιά φορά να μπεις σ’ εκείνη τη διαδικασία του μετρήματος, για ποιες απουσίες λυπάσαι και για ποιες παρουσίες χαμογελάς; Μπορεί [. (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Η εντύπωση ότι γνωρίζεις τον άλλο από πάντα προκαλεί μεγάλη σύγχυση. Για να την εξηγήσουν, μερικοί επικαλούνται τη μετενσάρκωση. (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Αγαπημένε, στα ‘χω άσχημα τα νέα. Με τα μαθηματικά, δε βγαίνω. (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Από τις 27 Απριλίου και για μόλις οκτώ παραστάσεις, το Θέατρο Δωματίου και η Άντζελα Μπρούσκου θα μας ξαναθυμίσουν το 4.48 Ψύχωση, το συγκλονιστικό, τελευταίο έργο της Σάρα Κέιν, γνήσιας εκπροσώπου του «In  - yer - face theatre». (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Σάλος έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά της μετά την συμμετοχή της στο Survivor και σε όλα όσα έγιναν με τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Πλέον, η Σόφη Πασχάλη βρίσκεται πίσω στην Αθήνα και ο Άγιος Δομίνικος αποτελεί παρελθόν. Μετά από έναν μήνα απουσίας φροντίζει να περνά στιγμές με οικογένεια και φίλους για να αναπληρώσει τον «χρόνο» […]. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος