πολιτική

Σύνεση, ομοψυχία και νηφαλιότητα συνέστησε ο Αρχιεπίσκοπς Ιερώνυμος για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ υποστηρίζοντας ότι η Εκκλησία εμμένει στη θέση της ότι δεν δέχεται ούτε το όνομα ούτε τα παράγωγα του όρου «Μακεδονία» στο όνομα της γειτονικής χώρας (όλο το άρθρο)


ειδήσεις

«Ο ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΛΕΞΗ»«Η αντίληψη πως η Μακεδονία είναι μόνο ελληνική και τίποτε άλλο, είναι κακή», ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο Μίκης Θεοδωράκης αποκαλύπτει την αλήθεια για το Συμβούλιο Αρχηγών το 1992 και τα ιστορικά γεγονότα που οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση για το θέμα της ονομασίας της πΓΔΜ (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το τοπίο γύρω από το νέο σύστημα ηλεκτρονικών διοδίων ξεκαθαρίζει ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης. Συγκεκριμένα ο κ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣΟι τουρκικές αρχές εξέδωσαν σήμερα εντάλματα σύλληψης κατά 35 ανθρώπων που είναι ύποπτοι για "τρομοκρατική προπαγάνδα" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κατηγορία: Κόσμος. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ηγηθεί κόμματος «αν μου ζητηθεί (.. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η Γερουσία προγραμματίζει να διεξαγάγει μια ψηφοφορία σήμερα στις 12:00 (19:00 ώρα Ελλάδας) επί ενός μέτρου που θα εξασφαλίσει προσωρινή χρηματοδότηση για τις δημόσιες υπηρεσίες ως την 8η Φεβρουαρίου και θα επιτρέψει σε χιλιάδες υπαλλήλους του ομοσπονδιακού κράτους να επιστρέψουν στις δουλειές τους (όλο το άρθρο)

οικονομία

Σε πέντε τεστ που θα κρίνουν αν η έξοδος της Ελλάδας από το τρίτο πρόγραμμα στήριξης θα είναι τόσο απρόσκοπτη όσο ελπίζουν οι πολιτικοί της αναφέρεται δημοσίευμα των Financial Times. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η βόμβα, κρυμμένη σε μοτοποδήλατο, εξερράγη στην αγορά της Πιμοντσάι, στο κέντρο της επαρχίας Γιάλα (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΔΙΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙΗ σπείρα που ανατινάζει μηχανήματα ΑΤΜ «χτύπησε», για ακόμη μια φορά, στη Βάρκιζα.  Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος